Hirdetés
Hirdetés

Fall From Grace címmel hozott ki új dalt a Paradise Lost

paradise-lost.jpeg

Továbbra is május 15-e a Paradise Lost soron következő Obsidian című albumának megjelenési dátuma. A lemezről a kifejezetten vidám, optimista húrokat – nem – pengető Fall From Grace lett az első klipdal, amelyben furcsa módon ott kavarog a zenekar összes meghatározó korszaka a kilencvenes évek végének elektronikus kísérleteit leszámítva, hiszen a hörgős verzék és a dallamos énektémákat csatasorba állító refrének egyszerre idézik fel a korai időket, és a csapat későbbi lemezeit. A videó koncepciójában a Faith Divides Us – Death Unites Us címadójához forgatott kisfilmet idézi, de nem lőjük le a poént, inkább nézzétek meg!

A Paradise Lost tagjai amúgy tökös gyerekek a jelek szerint, mert a lemez megjelenését a mostani járványhelyzet miatt sem halasztották el. A Nuclear Blast ezzel kapcsolatban Nick Holmes énekest idézte:

Mivel egy globális krízisről van szó, magától értetődik, hogy a Covid 19 mindenre és mindenkire hatással van a zeneipar bármelyik szegletében. Emiatt a kiadónk, a Nuclear Blast felajánlotta, hogy halasszuk az új albumunk megjelentetését az év egy későbbi, kevésbé bizonytalan időszakára. Figyelembe véve azt a tényt, hogy az élő zenélés előtt jelenleg bezárultak a kapuk, úgy gondoljuk, szükségtelen elhalasztanunk a megjelenést, szerintünk a rajongóink sem szeretnének várni. A zenét bármilyen környezetben élvezhetjük, szóval megyünk előre az eredetileg tervezett 2020. május 15-ei megjelenési dátummal, és őszintén reméljük, hogy az új lemezünk segít majd felemelni a lelketeket, és fényt hozhat a sötétségbe ezekben a bizonytalan időkben. Köszönjük mindazt a támogatást, amit az évek során kaptunk tőletek – találkozunk a turnén!

Első fénysugárként tehát itt a Fall From Grace. Nézzétek, hallgassátok!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló