Hirdetés

Ezt nézzük a Szigeten – Ötödik nap

Ma a délután első koncertjének a Danko Jonest érdemes választani, a régivágású, de mindig fiatalos rokkzenével nehéz hibázni. Eztán folytathatjuk a másodvonalas indie zenekarokkal való ismerkedést, most épp a Maximo Park prezentálja a brit hagyományokat. Igaz, vékony jégről van szó, hiszen a Maximo első lemeze remek, a második elfogadható, a harmadik pedig kifejezetten szar, de reméljük, hogy ezzel ők is tisztában vannak, és nem próbálják ránkerőltetni a már rég elfelejtett dalokat. Itt ízléstől függően kell dönteni. Ha rosszal rendelkezünk, akkor ott kell maradni a Nagyszínpadnál, mert Offspring-hakni lesz. Ha esetleg jóval, akkor 8-ra megkeressük a Meduza-Pécs2010 nevű helyet, ahol az ország legokosabb hip hopját hallhatjuk, Akkezdet Phiaitól. Nekik hamarosan lesz lemezük, és ha van igazság, hamarosan nagyon sokat fogunk hallani róluk, tehát épp jó időben kaphatjuk el a Szigetről idén is teljesen hiányzó bólogatást.

Ezután nem lehet kérdés, hogy a Faith No More-t kell megnézni, Pattonék istentelenül szórakoztatóak lesznek, csupa klasszikus dallal, és kellő öniróniával. Ezután 11-kor az A38-on ott lesz Squarepusher, aki annak ellenére, hogy nem túl aktuális, valószínűleg szétbontja a sátrat a szerteszéttördelt elektrójával. Ezek után nem fontos semm konkrét programot találni, mivel a Sziget 2009 utolsó napjáról van szó, ezért menjetek el emberesen berúgni, holnapra pedig jó munkát mindenkinek!

Kommentek

Két perc a David Bowie életéről szóló filmből

A filmben Johnny Flynn játssza Bowie-t, és egy darab Bowie-dal sem hangzik el benne.
35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
694FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Audiópartnerünk

Friss Lángoló

A zenehallgatás rosszat tesz a természetnek

A vinyl lemez sem környezetkímélő, de a streaming évről-évre jobban megterheli a Földet.

Két perc a David Bowie életéről szóló filmből

A filmben Johnny Flynn játssza Bowie-t, és egy darab Bowie-dal sem hangzik el benne.

Koncertlemezt ad ki az Arctic Monkeys, karitatív célból

Minden bevétel a War Child UK-nek megy.

Ingyenes Spotify online workshop a Spotify embereivel

Hogyan működik a Spotify algoritmusa? Hogyan tud egy dal bekerülni egy Spotify playlistbe? Mire jó a Spotify For Artists fiók?

David Hasselhoffnak van egy metálzenekara, pénzt gyűjtenek az első klipre

Aki hallani akarja The Hoff metáldalát, adjon pénzt. Klip is lesz hozzá.