Hirdetés
Hirdetés

Itt az első Uzipov-klip

uzipovklip.jpg

Régi tartozását rótta le az Uzipov zenekar a most megjelent klippel, hiszen a dal, amihez készült, már több mint 3 éve megjelent egy EP-n és a Bazaltkockák című nagylemez is idén február óta tarolja az underground színteret.

Ugyanazért volt nehéz dolgunk, amiért könnyű is. Kicsit “suszter cipője, fodrász frizurája” helyzet áll fenn nálunk, hiszen a Hosszú klipek készítésében is utazik, operatőrködik, vág stb. Magától értetődő, hogy vele készítünk videót, de emiatt egyrészt kb. 25 ötletünk volt már minden számunkra, másrészt nyilván magunknak szeretnénk a lehető legjobbat, ami miatt döntésképtelenek voltunk elég sokáig.

Azt ugyebár ma Magyarországon senkinek nem kell magyarázni, hogy saját zsebből és a minimálnál is minimálabb költségvetéssel dolgoztunk, baráti segítséggel, hiszen ez eléggé átlagos egy underground rockzenekar esetében. Szerencsére azonban emiatt egyáltalán nem kényszerültünk semmilyen kompromisszumra, hiszen pontosan azt mutatjuk meg, ami szerintünk a zenekar fundamentuma: sallangmentesség, nyers erő, és ugyanaz az energia, amelyet bármelyik koncertünkön is leborítunk a színpadról. Ehhez tökéletes választás volt a nagylemez indítója, ami esszenciája az eddigi munkásságunknak.

– mondta el Hargita Gábor, a zenekar dobosa.

Hosszú Gábor ennél tömörebb volt:

Ez egy imidzs klip. Se több se kevesebb. Kéne több? Lesz!

Walkó Gergő gitárost pedig arról kérdeztük, hogy hány darab GoPro kamerával forgott a klip?

Egy.

Az Uzipovot élőben legközelebb a Fish! és a Sexy Rodeo társaságában lehet megtekinteni 2014. október 31-én Debrecenben a Roncsbárban.

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló