Hirdetés
Hirdetés

Nihilbe zárt – Premieren a Brinza Impulza új dala és klipje

Új zenével jelentkezett Szeged egyik legfrissebb rockformációja, a Brinza Impulza. A csapat legutoljára márciusban mutatott be új dalt a Lángoló berkeiben, és már itt is a következő, a Nihilbe Zárt, amihez egyből videóklip is érkezett.

Hirdetés

Tomi a képviselt stílusról:

„A nu metal egy olyan stílus, ami rengeteg teret ad a kísérletezésre, stílusok ötvözésére. Ez a szabadság az, ami nagyon megfogott fiatalabb koromban. A Brinza Impulza egy hihetetlenül izgalmas új kezdet az életemben, és nagyon örülök, hogy ez a stílus, és a szabad alkotás felfogása manapság újra egyre népszerűbbé válik.”

A dal témáját így foglalta össze:

„Többféle dal van a tarsolyban, viszont ha albumban gondolkodnék, biztos ez lenne a címadó dal, ami önmagában képviseli a lényeget.
Körbenézek a generációmban, az alkotni vágyó művészlelkek között, és csak ömlenek a példák, mennyi módon tudunk észrevétlenül beleragadni a saját tehetetlenségünkbe. A Nihilbe Zárt könnyen értelmezhető, a dalszöveget a közösség erejébe, őszinteségbe vetett hitem jellemzi. Nem a csapdákon van a hangsúly, hanem azon, hogy mi mit tudunk tenni, hogy felsüssön a Nap.
Ez az egyszerűség visszaköszön a képi világban, és a technikai oldalról is, mivel telefonnal lett felvéve az egész.
Hálás vagyok, hogy megszülethetett ez a dal, és a barátaimért is, akik segítettek benne.”

A klip elkészültében Nahóczki Viktor és a Lightfactory fotóstúdió segítkezett, a végeredmény minősége Géczi-Rédei Gergő rendezésének és vágásának is köszönhető. A hangfelvételért Oláh Tamás felelt a Synesthetic Sound Studiotól, valamint Gergő és Tomi a Plot Twist stúdiótól.

A dal meghallgatható a legtöbb streaming csatornán. A Brinza Impulza leghamarabb a jövő év első felében tervez koncertezni, addig még több dallal készülnek.

Spotify: https://open.spotify.com/album/3OnqwQDtzJO2GWy6EZYXdJ
Instagram: https://www.instagram.com/brinzamusic
Facebook: https://www.facebook.com/brinzamusic
Tiktok: https://www.tiktok.com/@brinzamusic
Youtube: https://www.youtube.com/@brinzamusic

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,994KedvelőTetszik
3,061KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók