Hirdetés

Ez az, ami jó! – Premieren a HEATLIE új videója

Heatlie Dávid nevével A DAL 2019-es műsorában találkozhatott először a közönség, amikor az énekes-dalszerző a legjobb 30 produkció közé jutott La Mama Hotel című dalával. Heatlie ekkor ismerte meg zenekarának egy részét, akikkel annyira jól kijött, hogy egyértelmű volt, folytatják a közös munkát. 2019 nyara óta hivatalosan is HEATLIE néven fut a csapat, amely azóta több stílusban is kipróbálta magát, de önmaguk stílusát a tagok szövegcentrikus popként aposztrofálják.

Az itt bemutatkozó Ez az, ami jó című újdonságuk is átadja a rájuk jellemző lendületet és pezsgést, a zenét Heatlie Dávid szerezte, míg a szöveget Müller Máté, a csapat dobosa jegyzi.

Heatlie Dávid:

“Stílusában ez a felvétel kissé eltér a korábbi megjelenéseinktől, de ez is teljes mértékben mi vagyunk, és nagyon otthon érezzük magunkat ebben a kicsit keményebb hangzásban is. Mondhatjuk úgy is, hogy ezzel a dallal kinyílt egy új ajtó számunkra. Szeretnék még többet alkotni ebben a stílusban, mert koncerten is szívesen játszunk hasonló lüktetésű, tempós számokat.”

Müller Máté:

“Az ‘Ez az, ami jó’ egy ágyban töltött forró nyári nap történetét meséli el, amikor megszűnt az idő és tér, senkinek nem volt bűntudata, pedig lehetett volna.”

A klipet Solymáron vette fel a zenekar. A forgatásról azt mesélték, hogy a csapat néhány óra elteltével észlelte csak, hogy egy méhkaptár szomszédságában táborozott le. Kisebb pánik alakult ki, mikor megtámadták a stábot a méhek, és a zenekar három tagját súlyosan meg is csípték.

Heatlie:

“A basszusgitárosunkat (viccen kívül) a fő útig kergették a fullánkosok, szegény egy kisebb pánikrohamot kapott. Eléggé megijedtünk, majdnem mentőt kellett hívni.”

Persze a klipet befejezték rendben, és ilyen lett a végeredmény:

Aki élőben szeretné látni a zenekart, az szombaton látogasson el a MONYO Landbe, ahol a a Ricsárdgír előzenekaraként lépnek színpadra. Esemény, részletek itt!

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

37,329KedvelőTetszik
2,908KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk