Hirdetés

Ez az a telefon, aminek valóban verhetetlen az akkumulátora

Mikor arról van szó, hogy milyen tulajdonságokat keres valaki, és mi alapján dönti el, hogy milyen telefont venne, akkor az akkumulátoridő mindig benne van az első háromban. A Honor Magic5 sorozat telefonjai közül pedig a legolcsóbb változat verhetetlen ebben. De akkor milyen a többi modell? 

Honor Magic5 Lite- fel sem merül, hogy nem bírja

Nem állítom, hogy mindig heavy user vagyok a telefonokkal. Az átlagosnál mindenképpen többet nyomkodom, és vannak olyan időszakok, amikor meg tényleg extrán sokat. Ez vagy akkor van, mikor eleve azért van nálam egy készülék, hogy teszteljem, vagy akkor, mikor egyszerűen olyan a nap, hogy sokat kell használni. Úgy indultam neki Barcelonának és a Mobile World Congressnek a Honor Magic5 Lite készülékkel, hogy tesztelem is, és baromi sokat fogom még azon felül is használni, hiszen egy ilyen kiállítás arról szól, hogy az ember jegyzetel, navigációt használ, fizet, fotózik, videózik, interjút csinál, emaileket olvas és válaszol. Vagyis egész nap megy a telefonom, tölteni viszont elég limitált módon van lehetőségem. A kérdés pedig az volt, hogyan reagál erre a Magic5 -család legolcsóbb tagja. A válaszhoz ugorjunk előre este 8-ra, és az 56 százalékon álló akkumulátorra, ami tekintve azt, hogy mennyit használtam aznap a telefont, határozottan pozitív csalódást okozott.  

Az 5100 mAh akkumulátor és az energiagazdálkodás tényleg kitűnő, és tökéletes választás, azoknak, akik egy könnyű, nem túl nagy, kézreálló és megbízható telefont keresnek. Merthogy ez a telefon az, és már csak azért is jó hír, mert ha a Lite az, akkor meglepő lenne, ha a Pro verzióra mindez nem lenne igaz. 

Honor Magic5  Pro – akiknek a fotózás fontos

Barcelonában mutatta be a Honor a Magic sorozat többi tagját. A Magic5 Pro, a kijelzőben, fényképezésben  és teljesítményben tud újat mutatni. Ez a telefon kifejezetten azoknak jó választás, akik nagyon sokat fotóznak vagy videóznak a készülékükkel. A hátlapon három 50 megapixeles lencsével lehet kitűnő képeket készíteni, rossz fényviszonyok vagy akár gyorsan mozgó témák esetén is, sőt, a rossz fényviszonyok között gyorsa mozgó témákban is kó fotókat tud alkotni. A telefotó optika pedig képes a százszoros nagyításra, ha erre van szüksége valakinek. 

Teljesítményben is erős

Nem lehet panasz a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzorra, ugyanis ennek köszönhetően multimédiás eszközként is lehet használni a telefont, azaz nem csak a videófogyasztást vagy a játékot bírja gond nélkül, hanem  gyakorlatilag bármire lehet használni, munkára is tökéletes. 

Kínán kívül is elérhető lesz a Honor Magic VS

Korábban már bemutatták, Barcelonában pedig kiderült, hogy most már a nemzetközi piacon is elérhető lesz a Honor összehajtható telefonja. ennek érdekessége azon túl, hogy nyilvánvalóan még mindig érdekes egy hajlítható kijelző, és hát hogy ezek a telefonok mindig is azért izgalmasak, mert kiváltanak néhány másik eszközt, az az, hogy ezt a telefont rés nélkül lehet összezárni, és kinyitva alig látszódik rajta a kis hupli középtájon. 

Vagyis összegezve három olyan telefonról beszélünk, amelyben az a jó, hogy nagyon szuperül elkülönül, hogy kinek érdemes beszerezni. A Lite telefont azoknak, akiknek az a lényeg, hogy minél tovább bírja, és megbízható legyen a telefon, a Magic5 pro azoknak, akik szeretnek minden helyzetet megörökíteni, és egyébként is egy olyan telefont szeretnének, amit szórakozásra is lehet használni, és ott a Magic Vs, ami pedig egy olyan telefon, amit mindenki a kezébe szeretne venni, és egyszerre lehet telefonként vagy kinyitva tabletként is használni, miközben nem robosztus, nem nehéz. 

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,919KedvelőTetszik
3,042KövetőKövetés
3,390FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk