Hirdetés
Hirdetés

Every Loser – Szabad szemmel is jól látható sztárparádé Iggy Pop új lemezén

Ahogy néhány nappal ezelőtt szóba került, Every Loser címmel megérkezett Iggy Pop legújabb, immár 19. stúdiólemeze, ami a legutóbbi Free jazzes, ambient ízekkel teli kísérletezése után alapjában véve egy kifejezetten karcos rockalbum, de azért a mostani dalcsokorba is kerültek kevésbé tipikus fordulatok.

Anélkül, hogy ismételni szeretnénk magunkat, a közreműködők teljes listája végül így alakult: Duff McKagan – basszusgitár (Frenzy, New Atlantis, Modern Day Ripoff), Chad Smith – dobok mindenhol, ahol nem valaki más játszott, Josh Klinghoffer – gitár és mindenféle billentyűs hangszerek az album dalainak többségében, Travis Barker – dobok a Neo Punk című dalban, Stone Gossard – gitár (All the Way Down), Eric Avery – basszusgitár (Comments) Taylor Hawkins – dobok (Comments, The Regency) ütőhangszerek, zongora (Comments), Dave Navarro – gitár, Chris Chaney – basszusgitár (mindketten a The Regency című dalban.) És nyilván „nem elhanyagolható” a szerzőtársként és multihangszeres zenészként is közreműködő Andrew Watt szerepe, aki egyébként a lemez kiadója is, ez ugyanis az első album, ami a producer frissiben alapított Gold Tooth Records nevű cégének gondozásában jelenik meg. A borítót pedig az a Raymond Pettibon készítette, aki többek között a Black Flag klasszikus lemezei kapcsán ismerhet az közönség.

Aki szeretne ismerkedni az anyaggal, az már minden jelentősebb streaming platformon megtalálhatja, de fent van Iggy hivatalos Youtube-csatornáján is.

A lemezhez kapcsolódó turné áprilisban indul. A koncerteken Iggy-t egy új zenekar, a The Losers kíséri majd, melynek tagjai Andrew Watt, Duff McKagan és Chad Smith. Természetesen egyáltalán nem örülnénk egy magyar dátumnak ezzel a felállással. Ja, de.

Advertisement
39,010KedvelőTetszik
3,066KövetőKövetés
4,620FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló