Hirdetés
Hirdetés

Evan Rachel Wood bántalmazással vádolja Marilyn Mansont, ő tagad

Ugyan már korábban is utalt rá, hogy egykor bántalmazó kapcsolatban élt, de hétfőn Evan Rachel Wood színésznő konkrétan meg is nevezte ezt a személyt, Marilyn Mansont.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gabriella (@sourgirrrl) által megosztott bejegyzés

Hirdetés

Wood és Manson kapcsolata 2007-ben került nyilvánosságra, amikor a színésznő 19, az énekes pedig 38 éves volt. Onnantól kezdve még három évig együtt voltak, el is jegyezték egymást, de aztán az esküvőre már nem került sor a szakításuk miatt. Wood először 2016-ban a Rolling Stone magazinnak beszélt arról nyilvánosan, hogy szexuális bántalmazás és családon belüli erőszak áldozata volt, de akkor még nem mondta meg kiről van szó. Ekkor vált amúgy belőle nőjogi aktivista, ami mellett annyira elkötelezte magát, hogy elérte, hogy Kaliforniában a családon belüli erőszakkal kapcsolatos ügyek elévülési idejét 3-ról 5 évre emeljék.

A színésznő posztja után további négy nő állt elő saját történetével, akik szintén bántalmazással vádolják Mansont, illetve Jenna Jameson pornószínésznő is elmondta az énekesről, hogy szex közben harapott, illetve hogy arról fantáziált, hogy élve elégeti őt.

A hírre a Loma Vista Records minden kapcsolatot megszakított Mansonnal. A kiadó, ami 2005 óta dolgozik a rocksztárral azt írta, hogy a legutóbbi lemezének promócióját is leállította, a jövőben sem dolgoznak vele többet, valamint a honlapjáról is törölt minden Mansonnal kapcsolatot dolgot.

Az öt nőt közben a rajongók elkezdték támadni, hazugsággal vádolják őket, ezt viszont jelentősen árnyalja, hogy még tavaly szeptemberben született egy Twitter-poszt Dan Clearytől Manson korábbi személyi asszisztensétől, ami megjelenésekor semmiféle reflektorfényt nem kapott, most viszont jelentősen ráerősít a nők vádjaira.

Cleary többek között azt írja, hogy ő zseninek tarja Mansont, sokat is köszönhet neki, és az énekes általában kedves, figyelmes mindenkivel, de ezzel együtt egy lelki és testi bántalmazásra képes drogfüggő is, aki gyakorlatilag megtörte Woodot úgy, hogy annak Cleary szem- és fültanúja volt.

Mansont már korábban többször is megvádolták bántalmazással, de azok az ügyek mindig elhaltak, Cleary pedig azért posztolt erről szeptemberben, mert nem tudta elviselni, hogy a nőket hazugsággal vádolják.

Manson egyébként az egészre reflektálva kijelenti, hogy minden egyes kapcsolata közös belegyezésen alapult, és aki mást mond, az jelentősen elferdíti a múltat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Marilyn Manson (@marilynmanson) által megosztott bejegyzés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,984KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,810FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók