Hirdetés
Hirdetés

És akkor láttam egy nose metálos lajhárt

Mikor a CES-en kóvályogva megláttam egy gigantikus, szegecses bőrmellénybe öltözött, lila punk tarajjal rendelkező, integető lajhárt, egy pillanatra azt hittem, hogy az egyébként egész Las Vegasban masszívan terjengő fűszag miatt kicsit elvesztettem a viszonyomat a valósággal. Aztán mikor a mellette álló szobából bömbölt a metál, akkor bementem. Ha valakit érdekel a lajhár is, akkor megnézheti a Lángoló Instagramján a többi sztorink között, érdemes, de azért maradjon meg itt is az utókornak, mégiscsak ritkán lát az ember Rob Halford imitátor lajhárt az ember.

Fotó: Lángoló

A terembe lépve egy koncertfelvétel indult el, ami nem kevesebbet ígért, mint hogy

Ismerd meg a világ legerősebb metál stílusát

És mindezek után elindult ez:

A Motion Pillow azt ígéri, hogy véget vet a horkolásnak, vagyis az éjjeli nose metál koncerteknek. Ezt úgy éri el, hogy mikor a párnához csatlakoztatott, az éjjeliszekrényen tökéletesen elférő egység hallja a horkolást, akkor a párnába ágyazott légkamrákat nagyon óvatosan és hangtalanul változtatja, hogy a fej olyan szögben álljon, aminek köszönhetően a horkolás abbamarad. Közben figyel arra is, hogy megfelelő legyen az egész a nyaknak is, vagyis reggelre ne aludja el a nyakát az ember. Természetesen az eredményeket rögzíti is, így nyomon lehet követni, hogy ki mikor horkolt. Ez egyébként már csak azért sem hülyeség, mert ki lehet nyomozni, hogy például bizonyos ételek, túl késő lefekvés, vagy éppen alkoholfogyasztás hogyan hat az alvásra. A horkolás pedig nem csak amiatt rossz mert hangos, hanem mert nem lesz pihentető az alvás, és számtalan egészségügyi kockázatot rejt magában. Na meg párkapcsolatit. Mindenestre a párna hatékonyságát a gyártó több teszttel is igazolta, jó hír, hogy a párnában nincs elektronika, a kamrák fújását a gép végzi, vagyis nem kell egy rakás dróton aludni, és persze a huzat is mosható, több színben elérhető, sőt bármilyen másik huzatot is rá lehet tenni. Nyilván nem hiányozhat belőle a mesterséges intelligencia sem, ami pedig segít, hogy megtanulja, hogyan lehet a leggyorsabban elmulasztani az adott ember horkolását.

Persze magára a problémára, a horkolást kiváltó okra nem nyújt megoldást, mindenesetre sokkal elviselhetőbbé teszi az éjszakákat, arról nem beszélve, hogy ez az első olyan stand, ahol a termék mellett a Mayhemről is lehetett beszélgetni a kiállítókkal. Azt hittük, hogy a metálosított laptoptesztnél sosem lesz jobb, de most a metálos lajhár elég erős versenyző lett a legjobb CES-dolgok között.

A rovat támogatója a Samsung

Advertisement
38,917KedvelőTetszik
3,039KövetőKövetés
3,360FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló