Hirdetés
Hirdetés

Érzelmek és küzdelmek – Premieren Debby May bemutatkozó dala

Debby May bemutatkozó dala, a Tell me Vroom Vroom, egy többéves alkotófolyamat első gyümölcse. A szólókarrierjét építgető budapesti énekes főként az R&B és a hip-hop világában mozog, de mivel érzései erősen befolyásolják őt és dalait, ezért változatos hangzásvilágra számíthatunk, ha követjük jövőbeni megjelenéseit.

„Az R&B számomra egyfajta erotikát, érzelmességet fejez ki, míg a rap ennek a tökéletes kontrasztja a dalaimban: agresszió és a saját magunkkal való küzdelem.

Régebben azt hittem, hogy a Tell me vroom vroom egy konkrét ember iránti rajongásról szól.  Ebben az az érdekes, hogy mindeközben tisztán érezhető a személy iránti harag és ellenszenv is. Ez a dal azért áll közel hozzám, mert velem együtt változik az idők során.

A dalaimat a világra való érzékenységem ihleti, illetve olyan emberek, akikbe belelátok valami különlegest. Sokszor nem tudnám elmondani, hogyan éltem meg egy adott szituációt, de elénekelni könnyebb. A dalírás az én magamnak teremtett „terápiám”.

Debby May, aki saját bevallása szerint messziről elkerüli a mainstream zenét, leginkább olyanoktól gyűjt inspirációt, akiket nem mindenki tud könnyen értelmezni. Ilyen előadó például Oliver Tree, Mr. Kitty, Prcelain Black vagy Princess Chelsea.

Az éneklés mellet a megjelenésére is tudatosan figyel, ez is része önkifejezésének. A gót szubkultúra, a pin-up stílus és az elegancia mind megjelenik nála.

„Emellett nem szeretem elrejteni a teljesen natúr énem, szóval ki merek menni az utcára smink nélkül, mert az is én vagyok.”

A közeljövőben szeretné életre kelteni a többi fiókban porosodó dalát is, amiben segítségre van producere is, Lovas András (Hangforrás Produkció), és Debby May is eltökélt az alkotást illetően:

„Tisztában vagyok azzal, hogy nem mindenki tudja majd értelmezni a dalaimat, de ez eddig is így volt. Amit művészként kötelességemnek érzek, hogy megtaláljam azokat a különleges lelkeket, akik hozzám hasonló módon gondolkodnak, és azonosulni tudnak a mondandómmal.„

Advertisement

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,515KedvelőTetszik
2,928KövetőKövetés
1,230FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók