Hirdetés
Hirdetés

Érkezik a Green Day új albuma, amihez exkluzív album-listening buli és nyereményjáték is jár

A Green Day minden idők egyik legkelendőbb punkzenekara a világon, több mint 75 millió eladott lemezzel és 10 milliárd streammel. A négyszeres Grammy-díjas együttes január 19-én visszatér vadonatúj, Saviors című lemezével, 16-án pedig exkluzív album-listening bulin megjelenés előtt meghallgatható az új lemez.

A Saviors a beharangozók szerint 15 hamisítatlan Green Day-számot tartalmaz, a The American Dream Is Killing Me című dallal indul, mely egy tüzes segélykiáltás a mostani, nem csak Amerikában zajló, zavaros időkre reagálva. Ezt követi például a boldogan ironikus Look Ma, No Brains! és az érzelmes Father To A Son című felvételek. Összeségében állítólag elmondható, hogy egy mélyen átérezhető dalciklus született, amely zenei aláfestést biztosít lángoló világunkhoz. Az albumot Londonban és Los Angelesben vették fel a trió régi barátjának és munkatársának, a Grammy-díjas producer, Rob Cavallo keze nyomán.

Az exkluzív listening event január 16-án, az MG Records lemezboltban zajlik majd, 17:00 órától. Amellett, hogy az új dalokat már megjelenés előtt meghallgathatod, fix ajándékok és meglepetések is várnak a rajongókra ezen az alkalmon. A Magneoton Facebook oldalán egy nyereményjátékon is részt vehetsz, amelyen egy hivatalos Saviors merch póló is gazdára talál a buli végén. Az esemény ingyenes, de a helyszín korlátozott befogadóképességű, tehát mindenképp érdemes időben érkezni.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,917KedvelőTetszik
3,040KövetőKövetés
3,350FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók