Hirdetés

Erasure – Totális pop!

Közel 25 év, 13 stúdió-album, és két összegző válogatás után 2009. február 23-án itt az új Erasure produktum, mely nem más, mint az 1992. novemberében megjelent Pop! – The First 20 Hits folytatása, és egyben kibővítése. Az Erasure történetének első 40 kislemezes slágerét hivatott egy csokorba gyűjteni a Total Pop! The First 40 Hits címet viselő kompiláció, mely dupla CD-n, és digitális download formájában kerül majd a rajongókhoz.

Sőt, az igazi gyűjtők egy 4-lemezes deluxe változatot is magukénak tudhatnak majd, melyen live CD-re, és DVD-re pakoltak nekik sok-sok finomságot, az 1986-tól 2005-ig terjedő érából, az ide kötődő Erasure fellépésekből, TV-s szereplésekből. Lesz itt Sometimes a Top Of The Pops-ból, Ship Of Fools Terry Wogan műsorából, vagy éppen két legendás Later … With Jools Holland-os fellépés (Miracle, Because You’re So Sweet).

És akinek még ez sem lenne elég, az már most fenheti a fogát a február 9-én megjelenő Pop! Remixed kiadványra, amin hallható lesz a Jeremy Wheatley-féle újrakevert, vadonatúj Always, valamint egyéb különleges remixek – a teljesség igénye nélkül – Vince Clarke-tól, Andy Belltől, Mark Picchiottitól, a Manhattan Clique-től, a Komputertől, és a svéd Sound Factorytól.

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló