Hirdetés
Hirdetés

Engedd magadhoz – A MoJazzter új klipdalának premierje

Lángoló Premier

A MoJazzter Engedd magadhoz című új dala kifejezetten oldottabb hangulatú és sodróbb lendületű lett a korábbiaknál, itt van összehasonlításként a belső küzdelmeket megmutató tavalyi premierdal. Minden jel szerint az eddig leginkább saját nevén működtetett formációiról ismert énekes/dalszerző Takáts Eszter (itt az ő legutóbbi,teljesen saját dala) egyre komolyabban épít a MoJazzter zenekarra, és a folyamatosan érkező dalokat hallgatva ez igen örvendetes tendencia. Ő meséli az új számról:

Pár nap eltéréssel pont egy éve jelent meg Monostori János zalaegerszegi zeneszerző-billentyűssel első közös dalunk, a „Nem az a lényeg”, majd ezt követte három másik, és MoJazzter néven alakítottunk egy formációt is, melyben saját dalaimból és közös dalokból alakítottuk ki tavaly a repertoárt. Külön izgalmas, hogy ebben a felállásban nem gitározom, hanem énekesként, szerzőtársként működöM, ez nem jelenti azt, hogy a dalaim kedvelői nem kapnak többé gitáros hippi Takáts Esztert, de már régóta szerettem volna magam kipróbálni ilyen formában, és egy tavaly tavaszi kézsérülés rá is segített, hogy ez megvalósuljon. Ez a mostani dal teljesen új világot nyitott számomra, ebben a fajta popzenében még nem alkothattam eddig, Jancsi viszont gyerekkora óta él ebben a világban is, és amikor megmutatta ezt a fiókjában pihenő zenei témát, azonnal beindultam, hogy erre nekem kell szöveget írnom, stipi-stop.

A videó is ismét az én művem, egyre kísérletezőbb vagyok a vizuális közléssel is. Külön plusz, hogy a videómunkálatokban az egész zenekar közösen részt vett, név szerint: Márton Zsuzsanna: vokál (egyébként fuvolistánk is), Monostori János: zeneszerző, billentyűs, Salamon Attila: szólógitár, Koller László: basszusgitár, Radics Igor: dob, ja, és jómagam, Takáts Eszter: ének, szöveg, videó, vágás. A mastert Gyulai Ádámnak köszönhetjük (Flight Mode).

Mostanában nagyon fontos, hogy a tavasz beköszöntével és a további fellépések lehetőségének kiesésével is pozitívak tudjunk maradni az elhúzódott korlátozások alatt, és ne bolonduljunk meg, „maradjunk az elengedésben”, és „engedjük magunkhoz a változást”, ami bárhogy késik, de jönnie kell.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,982KedvelőTetszik
3,057KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók