Hirdetés
Hirdetés

Emma Ruth Rundle a Magyar Zene Házában 

Július 28-án egészen felszabadító eseménynek ad otthont a Fekete Zaj szervezésében a Magyar Zene Háza: Emma Ruth Rundle koncertjét nézheti meg az, aki élőben is meg akarja tudni, milyen az, ha egy szál gitárral vagy zongorával felszerelkezve valaki valami mélyebbről is akar énekelni, mint az aktuális szakításai. A különböző zenekarok után szólóban igazi ikonná vált előadó 2021-es Engine of Hell című lemezét turnéztatja épp, aminek plusz aktualitást ad az is, hogy épp megjelent az album Roadburn fesztiválon előadott élő verziója is.

Rundle nagyon kemény időszakon van túl: 2021-ben véglegesítette válását, miközben ugyanebben az évben pszichiátrián is volt, hogy végre megszabaduljon drog- és alkoholfüggőségétől.

A valószínűleg Budapesten is kiemelt hangsúlyt kapó Engine of Hell valószínűleg emiatt a háttér miatt csupaszabb még az elődjeinél is: minden monumentális zenei aláfestés csak ronthatna azon a teljes kitárulkozáson, amit hetedig szólólemezén véghez vitt (nyolcadik amúgy, ha számoljuk a mindig kőkemény Thou-val közös 2020-as, amúgy szintén briliáns kollaborációját). 

Külön öröm, hogy bár Emma Ruth Rundle abból a színtérből érkezett, ahol azért állni szokás, a szervezők nem akarnak mellébeszélni: a koncerten csupa ülőhely lesz ugyanis. Elsőre persze furcsa, de valószínűleg ez lesz a legméltóbb körítés.

Elvileg vendégre is számíthatjunk, de erről egyelőre nem adtak hírt a Facebook eventnél.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,590KedvelőTetszik
2,997KövetőKövetés
1,960FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók