Hirdetés
Hirdetés

Eminem és Justin Bieber aratott a Billboard-gálán


Eminem és Justin Bieber hat-hat díjat nyert a Billboard zenei magazin vasárnapi díjkiosztóján. A 38 esztendős rapper a legnagyobb elismerést, az év előadója díjat is megkapta. A Billboard négy év szünet után idén osztotta ki ismét a díjat. A ceremóniát Las Vegasban rendezték az amerikai könnyűzenei élet nagyágyúinak jelenlétében. A díjátadást az ABC tévécsatorna élőben közvetítette.

A tavalyi Recovery-albumával kritikai és közönségsikert arató Eminem távollétében kapta meg a legjobb férfi előadó és rapzenész elismerését, de a legjobb rapszámért és raplemezért is díjazták. A kanadai tinisztár, Bieber popalbumáért vehetett át díjat, de előadókét és egy daláért külön is a színpadra szólították, emellett a közösségi média és a digitális média sztárjaként is kitüntették.

A díjátadót Rihanna fellépése vezette be, a 23 éves énekesnő S and M című számát adta elő a Loud című albumáról. A színpadon Britney Spears is csatlakozott hozzá. Rihanna három díjjal távozott az estről. Katy Perry két díjat kapott, Taylor Swift pedig az év countryelőadója címet érdemelte ki a Billboardtól.

A duók, illetve együttesek díját a The Black Eyed Peas vehette át. Az ír U2 együttes a legkiemelkedőbb színvonalúnak értékelt, U2 360 Degrees című turnéjával vívta ki a zenei slágerlistákat, eladási toplistákat közlő szaklap elismerését. A 70 esztendős Neil Diamondot zenei ikonként díjazták a Las Vegas-i estén.

Advertisement
38,982KedvelőTetszik
3,057KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló