Hirdetés

Eminem is fellép a Super Bowl félidejében, ha épp nem főz tésztát

Kiderült, mi lesz a hiper-szuper-extra zenei fellépés a 2022-es Super Bowl félidejében. Az NFL, a Pepsi és a Roc Nation bejelentette, hogy nem egy, de egy egész csapatnyi fellépő közös műsorát lehet majd megnézni február 13-án a SoFi Stadionban a Kaliforniai  Inglewoodban.

A félidőben Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige és Kendrick Lamar közös show-ját lehet majd csodálni. 

Ez már csak azért is érdekes, mert Dr Dre, Snoop Dogg és Kendrick Lamar számára ez gyakorlatilag hazai pálya, vagy ahogyan Dr Dre fogalmazott:

A lehetőség, hogy felléphetek a Super Bowl félideji show-ján, és ezt a saját kertemben tehetem meg, a karrierem egyik legizgalmasabb pillanata lesz

– túlzott a rapper, aki mivel nem Magyarországon él, így nem tudhatja, hogy itt létező dolog, hogy valakinek tényleg szinte a kertjében van egy stadion.

Az öt zenésznek együtt 44 Grammy-díja van, vagyis valóban elmondható, hogy a műsor egészen biztosan fontos popkulturális momentum marad. 

Egyébként a legtöbb Grammyje a társaságból Eminemnek van, aki az utóbbi napokban nem a zenével került be a hírekbe, hanem azzal, hogy Mom’s Spaghetti néven nyitott egy tésztázót Detroitban, ahol az első tíz vendéget a rapper szolgálta ki. Hivatalosan nem lehetett tudni, hogy Eminem is jelen lesz a megnyitón, bár ha azt a gondolatmenetet vesszük alapul, hogy valószínűleg a legtöbben mi is ott lennénk, ha az anyukánk tésztázót nyitna, nem is olyan meglepő, hogy a rapper is feltűnt. Az érdeklődés így is hatalmas volt, voltak, akik kora reggel az étteremhez mentek, hogy a délután ötös nyitáskor egészen biztos friss húsgolyót kapjanak  elsőként kóstolhassák meg a tésztákat. Az étteremben egyébként bolt is működik, ahol Eminem merch termékeket lehet vásárolni.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk