Hirdetés

Éltünk-e tényleg? – Premieren a Helo Zep! új dala és klipje

Lángoló Premier

Március 5-től elérhető az online zenemegosztókon a Helo Zep! legújabb dala, Éltünk-e tényleg? címmel, és ezt a Lángoló olvasói hallhatják, láthatják először egy klippremier keretében.

“A dal egy több fronton játszódó háború, ami a fejemben és a lelkemben zajlik az egész járványhelyzettel, valamint az emberek és világ reakcióival kapcsolatban.

Nem mondanám kifejezetten szomorú, vagy nyomasztó dalnak, mert energikus, pörgős és persze magán hordozza a szarkazmust, ami tőlünk már megszokott. Azonban alapját az a lelki válság adja, ami tavasszal, az első karantén során tört rám, mikor felmerült bennem a kérdés, hogy vajon éltünk-e tényleg?

Amikor jöttek a hírek halálról – és ez a mai napig így van, mennyi mindenkit elvesztettünk tavaly és idén is –, akkor komolyan megrázott a tudat, hogy bizony semmit nem lehet garantáltnak venni, főleg nem az életet. Természetesen valami olyat akarunk kihozni ebből, ami azért nem húz le mindenkit, ha meghallgatja, így átformáltam ezt az érzést egy kis fanyar humorral, és ebből született meg a dal.”

– mesélte Zsolti Rotten, a zenekar frontembere.

A klip is inkább a reményteli dolgokra koncentrál, mint a koncertek, szórakozás, közös élmények, “igazi sztárparádéval”:

A zenekar idén még több számot és videót tervez megjelentetni, hiszen szerintük most minden kreatív energiát új dalokba lehet fektetni.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
848FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk