Hirdetés

Elton John szerint manapság a lányok csinálják a legjobb zenét, a fiúk sehol sincsenek

A 75 éves Elton John nem csak arról híres, hogy a könnyűzene egyik élő legendája, hanem arról is, hogy aktívan foglalkozik a fiatal előadókkal is. Ezzel kapcsolatban most egy interjúban elmondta, hogy manapság a lányok csinálják a legjobb zenéket, a fiúk sehol sincsenek, kivéve Sam Fender, mert ő jó. Szerinte az, amit a fiatal női előadók csinálnak, az egy leheletnyi friss levegő, ami az ártatlanságból és a tiszta örömből fakad, és John számára erről szól a zene.

A zenész olyan női zenekarokat sorolt kedvencei között, mint a Wet Leg, a Let’s Eat Grandma, a HAIM, a Nova Twins vagy a Linda Lindas, de nagy dicséretet kapott tőle a Szigeten is fellépő Dua Lipa, akit olyan profi, bájos művészként jellemzett, akinek mindene megvan ahhoz, hogy sztár lehessen, és az is, mégis szerény maradt, és imádott vele dolgozni.

Az interjú későbbi részében dicsérte még Sharon Van Ettent és Angel Olsent is, de odáig van azért is, hogy Kate Bush hirtelen szupersztár lett újra a Stranger Thingsnek köszönhetően.

Az viszont lehangoló számára, hogy olyan fiatalok nincsenek fent a listákon, mint Juanita Euka, Sharon Van Etten vagy Angel Olsen. Meg is adja a választ, hogy miért: az olyan régi sikereikből élő előadók miatt, mint ő maga is.

Élmény, minőség, kényelem – Így vegyél fülhallgatót

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

37,456KedvelőTetszik
2,900KövetőKövetés
1,060FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetésspot_img

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk