Hirdetés

Elton John megríkatta James Hetfieldet, a Metallica pedig Miley Cyrusszal lépett fel

Pénteken jött ki a Metallica cím nélküli, 1991-ben megjelent lemezének jubileumi kiadása egy rakás bónusszal, illetve a The Metallica Blacklist című feldolgozáslemez 53 dallal, amin különböző előadók formálták saját képükre az album dalait, majd az egész bevételét jótékonysági célra ajánlották fel.

Ebből az alkalomból Howard Stern készített interjút a csapattal, ahol szóba került a lemezen lévő Nothing Else Matters című dal is, amit a Blacklist egyik feldolgozásán Miley Cyrus énekel, Elton John pedig zongorázik (plusz szerepel még rajta Yo-Yo Ma, Robert Trujillo, Chad Smith és Andrew Watt is). Stern itt bevonta a beszélgetésbe Elton Johnt is online, aki nemes egyszerűséggel kijelentette, hogy ez világ egyik valaha írt legjobb dala. Ezen James Hetfield Metallica-frontember láthatóan eléggé meghatódott, még olyan mozdulatot is tett, mintha könnycseppet törölne ki a szeme sarkából:

A beszélgetés végén pedig, mivel Miley Cyrus is ott volt, vele közösen adták elő a Nothing Else Matters című dalt, amúgy elég jól:

És hogy ne csak érzelmes pillanatok legyen, álljon itt a Sad But True is:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

37,330KedvelőTetszik
2,907KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk