Hirdetés

Izgalmas városnézés, értékes ajándék, buli! – Itt az első Lángoló zenetörténeti túra a Huawei támogatásával

Augusztus 28-án tartjuk a Lángoló első budapesti zenetörténeti városnézését, aminek keretében a résztvevők több ikonikus helyszínt járnak be, és mindenhol rövid történelemórát is kapnak tele érdekességgel. Ha ez nem lenne elég, minden egyes résztvevő megkapja örökbe a legújabb Huawei Freebuds 4 fülhallgatót is, hogy akár a helyszíneken azonnal meg tudjuk mutatni, hogy melyik dalról, zenekarról is van szó. Az egyelőre még titkos útvonalú, öt állomásos túra végén mindenki belépést nyer az Esti Kornél aznapi kobucis koncertjére, hogy ne sétával, hanem bulival érjen véget a nap.

A túrán való részvételhez az alábbi kvízt kell kitölteni. A helyesen válaszolók közül öt embert fogunk kisorsolni, akik hozhatnak magukkal még egy embert, aki szintén megkapja az értékes Huawei Freebuds 4 fülhallgatót, amiről egyébként már írtunk itt, a Lángolón, és a cikk a kvízhez is segítséget nyújthat.

A kvízt augusztus 23-án éjfélig lehet kitölteni, a nyerteseket augusztus 24-én értesítjük. A túráról videófelvétel készül, aminek egy rövid, vágott változata megjelenik majd a Lángoló felületein.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

KOMMENT

37,329KedvelőTetszik
2,908KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk