Hirdetés

Élőben a Budapest Parkból – augusztus 12-én startol a Beat Rádió és a Park közös élő rádióműsora, a Parkoló!

Hétfőtől szombatig egy hónapon át, délután 16:00–18:00 között a Beat – Az ütős alternatíva műsora jelentkezik a Budapest Parkból, amiben a kulisszák mögé hallgathatunk, és első kézből, az előadóktól és az őket körülvevő profi, zeneipar szereplőktől hallhatjuk, mi vár ránk aznap este a Parkban.

A Budapest Park és a Beat Radio együttműködésében létrejövő Parkoló című műsor amellett, hogy a koncerthelyszínen fellépő zenekarokat hozza közelebb a hallgatókhoz, élőben enged betekintést a színfalak mögé, abban az időszakban, amikor az előadók már lázasan készülnek a parkos fellépésükre.

“Nagyon izgatottan várjuk a Budapest Parkkal közös műsorunkat, amiről már az előkészületek során bebizonyosodott, hogy egyedülálló tartalom lesz. Komolyan gondolom, hogy ez a rádiózás és a koncertszezon legizgalmasabb fúziója!”

– mondta el az együttműködésről a műsorvezető, Rédl Ádám.

Miközben a hallgatók az esti koncertre készülődnek, bepillantást nyerhetnek, mi zajlik éppen a háttérben: az előkészületeknek, és a színpadra lépés előtti utolsó, feszült, izgalommal teli pillanatoknak is részesei lehetnek. A zenészek mellett a zeneipari háttéremberek is reflektorfénybe kerülnek, és rengeteg kulisszatitokkal készülnek.

Ráadásul minden adást a Park backstage-ben kialakított stúdióban rögzítenek, az exkluzív interjúk mellett pedig a legkúlabb zenékkel és a legparkosabb hangulattal készülnek hétfőtől szombatig 16–18 óra között a Beat Radión.

Hallgasd augusztus 12-től itt: www.beatradio.hu

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

37,329KedvelőTetszik
2,908KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk