Hirdetés

Elmarad az európai Aerosmith-turné, így a budapesti állomás is

A Live Nation hétfőn értesítette a közönséget, hogy a 2022. július 10-re a Puskás Arénába meghirdetett Aerosmith-koncert – ahogyan a teljes európai aréna turné – lemondásra került. A zenekar a következőket üzeni a rajongóinak:

„Mély sajnálattal kell bejelentenünk, hogy a 2022 júniusára és júliusára tervezett európai turnénkat le kell mondanunk. Figyelemmel kísérve a jelenlegi helyzetet, az utazási logisztikával kapcsolatos bizonytalanság, valamint a COVID-korlátozások és egyéb problémák fennállása miatt világossá vált, hogy a régióban nem tudjuk megtartani nyári koncertjeinket. Rajongóink egészsége, biztonsága és lelki jólléte az első számú prioritásunk. Hamarosan visszatérünk, addig is vigyázzanak magukra, és elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért.”

Amennyiben belépőit online, a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül vásárolta, jegyterjesztő partnerük hamarosan jelentkezik a vásárláskor regisztrált email címen a további információkkal, ezzel kapcsolatban a jegyvásárlóknak további teendőjük nincs. Jegyirodában történt vásárlás esetén kérjük jelentkezzenek a refund@funcode.hu email címen.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk