Hirdetés
Hirdetés

Elmarad a ma esti Hollywood Vampires-koncert Budapesten

Az utolsó pillanatban lefújták a ma esti Hollywood Vampires-koncertet Budapesten. A zenekar előre nem látható körülményekre hivatkozik, a hírt a magyar szervező is megosztotta. Minden belépőt visszaváltanak.

A szervezők nyilatkozata:

„A Hollywood Vampires turné és managementje a mai napon lemondta váratlan körülményekre hivatkozva a budapesti Hollywood Vampires koncertet, közvetlenül kezdés előtt, úgy hogy a szervező és a produkció részéről teljes mértékben minden készen állt a kezdéshez. A szervezők már tárgyalnak, hogy mielőbbi új időpontot tudjanak egyeztetni a produkcióval. A jegyekkel kapcsolatos információkat hamarosan megosztjuk veletek.”

Nem hivatalos, senki által meg nem erősített információ amúgy, hogy Johnny Depp rosszulléte miatt marad el a buli. Korábban Depp bokasérülése miatt áttettek amerikai dátumokat, de azt nem tudni ennek bárhogyan van-e köze a mostani rosszulléthez.

Plusz, és a rajongók számára még szomorúbb pletyka, hogy állítólag Slash gitrácucca is a színpadon volt, ugyanis a tervek szerint ő is fellépett volna a csapattal, ha már a Guns N’ Roses is éppen a városban tartózkodik.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,590KedvelőTetszik
2,997KövetőKövetés
1,960FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók