Hirdetés

Elkészült a világ első végtelen hosszúságú videoklipje

Annak örömére, hogy Billie Eilish Bad Guy című videoklipje túllépte az egy milliárd megtekintést egy különleges és egyben meglepő kísérletbe kezdett a Youtube.

Készült egy videoklip, amit örökre nézhet az ember

Az eredeti dal annyi átdolgozását töltötték fel az emberek a videómegosztóra, hogy azok az örökkévalóságig elegek lennének azoknak, akik úgy gondolják, hogy erre a dalra sosem tudnának ráunni. Van itt latinos változat, metálos, gitározós, szaxofonos, de szteppelős és macskanyávogós vagy éppen suttogós verzió is.

A Youtube az egészet egy nagy interaktív klipbe rendezte, amiben elindul az eredeti dal, és ahogy a kategóriák között válogat a néző, úgy ajánl újabb és újabb átdolgozásokat a mesterséges intelligencia, amik pont abban az üzemben folytatják, hogy az egész egy egybefüggő dal legyen.

Aztán jön a dalban a drop rész, az egész átvált pirosra, és mivel én pont akkor választottam ki a macskanyávogós részt, így az egész élmény annyira szürreális volt, hogy nem vagyok teljesen biztos abban, hogy nem álmodtam az egészet, vagy nem a Pokolból írom ezeket a sorokat.

Az egész élményt itt lehet megtapasztalni, a végén statisztikát is készít abból, hogy hány percig bírta az ember, és hogy hány átdolgozás van még, amit nem látott. Alább pedig egy kis ízelítő arról, hogy mire lehet számítani.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,984KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,810FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk