Hirdetés
Hirdetés

Elindult a „ki zuhanyozik ritkábban” verseny a sztároknál

Mivel már Cardi B is kifejtette a véleményét, így már kijelenthető, hogy a zeneipart is elérte az utóbbi idők legszórakoztatóbb celebvitája.

Hirdetés

A téma, ami az utóbbi hetekben felkavarta és egymás ellen ugrasztotta az ismert embereket, elsőre meglepő, ugyanis azon megy a vita,

hogy ki milyen gyakran tisztálkodik.

Az egészet Ashton Kutcher és Mila Kunis kezdte, akik valamiért úgy gondolták, hogy annak ellenére is megosztják a világgal, hogy ők csak akkor fürdetik meg a gyerekeiket, ha látszik rajtuk kosz, hogy nem biztos, hogy ez az infó sokakat érdekelt.

Cserébe Kristen Bell színésznő és Dax Shepard is beszámolt arról, hogy bár a gyerekeket minden nap fürdetik, ők megvárják, amíg megjelennek az első szagok. Jake Gyllenhaal kifejtette, hogy ő általában nem tartja szükségesnek a fürdést.

A fürdéspártiak mellé csatlakozott Cardi B, aki nem érti, mi baja van az embereknek, és már attól viszketni kezd, hogy egyesek a Twitteren osztják meg a tisztálkodási szokásaikat, Jason Momoa is igyekezett leszögezni, hogy mivel ő Aquaman, így egyértelműen elég sokat van a vízben. Dwayne „A Szikla” Johnson pedig részletezte, hogy reggel hideg vízzel zuhanyzik, edzés után meleggel, mikor hazaér a munkából, akkor pedig forróval, és énekelni is szokott a zuhany alatt.

Egyébként, ha már felmerült a téma, akkor elmondjuk, hogy

  • kutatások szólnak arról, hogy az antibakteriális szerek extrém módon szárítják a bőrt, és nemcsak a kórokozókat, de a hasznos mikrobákat is elpusztítják
  • a szennyeződések eltávolítására és a fertőzések rizikójának csökkentésére a normál szappan is megfelelő
  • normál esetben hetente 2-3 alkalommal érdemes fürdeni. Akinek egyébként is száraz vagy érzékeny a bőre, az a sok fürdéssel és zuhanyzással veszélyezteti a bőr egészségét.
  • Viszont, ha valaki izzad, sportol, koszos lesz, annak értelemszerűen zuhanyoznia kell.
  • De a legjobb, ha mindenki odafigyel a testére, és ha nagyon száraz és húzódik a bőre, akkor ne az egész testet, csak a problémásabb testrészeket és hajlatokat szappanozza.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,011KedvelőTetszik
3,068KövetőKövetés
4,580FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók