Elindult a kedvezményes Disney+ regisztráció

Mától lehet regisztrálni a Disney+ előfizetés bevezető ajánlatára, ami egészen pontosan azt jelenti, hogy 19890 forintos éves díjért lehet feliratkozni a júniusban induló streaming szolgáltatásra.  Ez pedig azt jelenti, hogy 8 hónapnyi előfizetési díjért egy éven keresztül lehet élvezni a filmeket és a sorozatokat.

Az ajánlat június 13 éjfélig, a Disney+ hazai bevezetéséig érvényes. Indulás után a havidíj 2490 forint, az éves előfizetési díj pedig 24 900 forint lesz. 

Az érdeklődőknek a Disney+ oldalán kell regisztrálniuk, ahol a szerződési feltételeket is megtalálják. Az indulás napjától, június 14-től, azok, akik regisztráltak, exkluzív ajánlat-linket kapnak. Ez a bevezető ajánlat csak azok számára érhető el, akik június 13-a éjfélig, tehát még az indulás napja előtt előzetesen regisztráltak.

Milyen filmeket és sorozatokat kínál?

Elérhetőek lesznek a Star Wars-hoz kapcsolódó sorozatok, mint a „Boba Fett könyve” és „A mandalóri” Jon Favreau író–producertől, illetve a várva várt „Obi-Wan Kenobi” is. A Disney+ kínálatában szerepel a Marvel Studios „Holdlovag” című sorozata is, a főszerepben a Steven Grantet alakító Oscar Isaac-kel. A sorozat egy jámbor ajándékbolti alkalmazottról szól, aki emlékezetkiesésektől és egy másik élet emlékeitől szenved. Emellett az Oscar-díjra jelölt „Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája” című fantasy is elérhető lesz, amelyben olyan népszerű színészek szerepelnek, mint Simu Liu és Awkwafina.

Szintén hozzáférhető lesz a Disney és a Pixar által készített, Oscar-díjra jelölt „Luca”; a Walt Disney Animation Studios műtermeiből kikerült, Oscar-díjas, a rendkívüli Madrigal család történetét elbeszélő „Encanto”; valamint az Oscar-díjas „Szörnyella”, amelyben a legendás Szörnyella de Frászt Emma Stone alakítja.

Meg lehet majd nézni a saját gyártású vígjátéksorozatot, a „Gyilkos a házbant”, a „Pam és Tommy” limitált sorozatot, a „The Kardashians-t” és a „Királynőket”. Továbbá, az előfizetők olyan ikonikus sorozatok évadjait is megtekinthetik, mint „A Simpson család”, „A Grace klinika”, a „9-1-1”, vagy a „Feketék fehéren”. Mindezek mellett a National Geographic-tól a „Jeff Goldblum világa”, vagy akár az Oscar-díjas „Free Solo – Mászókötél nélkül” is elérhető lesz.

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés