Hirdetés
Hirdetés

Elindult a jelentkezés a XII. Music Hungary Konferencia & Showcase-re

Music Hungary Szövetség idén újra – a feltörekvő előadókat bemutató –, ingyenes showcase fesztivált szervez november 18. és 19. között Veszprémben, hogy a XII. Music Hungary Konferenciához kapcsolódóan bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Hirdetés

Az esemény célja, hogy a szakmai konferencia kiegészüljön egy kétnapos koncertsorozattal, ahol több helyszínen, több mint húsz nagyszerű produkció mutatkozik majd be.

Negyedik éve kapcsolódik a showcase program a hazai zeneipar egyik legfontosabb eseményéhez, a Music Hungary Konferenciához, amit évente rendeznek meg. A Szövetség idén is kinyitja a lehetőséget a feltörekvő előadóknak, hogy jelentkezhessenek a programba és felléphessenek novemberben Veszprémben.

Jelentkezési határidő: 2024. augusztus 16., 12:00

A jelentkezőket szakmai zsűri fogja kiválasztani: Bánki Nikoletta (kiadóvezető és menedzser (GrapefruitMoon Records)), Csiszár Virág (Booking manager, koncertszervező), Czeglédi Szabolcs (zenei programszervező, menedzser), Koncz Balázs (könnyűzenei menedzser (ZAJZAJZAJ), oktatási és könnyűzenei programkoordinátor (PTE-ZEN)), Nagy Adrienn (programigazgató, Művészetek Völgye és Kerekdomb Fesztivál), Oszkó-Jakab Natália (Művészetek Völgye fesztiváligazgató), Sánta Dániel (Fesztiváligazgató-helyettes), Weyer Balázs (a Music Hungary Szövetség Elnöke, Hangvető).

A XII. Music Hungary Konferencia & Showcase november 18-19-én lesz Veszprémben, több helyszínen, jelentkezni pedig az alábbi űrlap kitöltésével lehet.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,016KedvelőTetszik
3,065KövetőKövetés
4,570FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók