Hirdetés

Elektromos rollert reklámoz Iggy Pop

Iggy Pop az Unagi nevű luxus elektromos rollerek reklámjában tűnt fel. Hogy Iggy Pop mikor lett a luxus megtestesítője, vagy hogyan került a high-end márkákhoz ennyi egykori punk, az egy külön cikket is megérne, mindenesetre a Gucci után most egy újabb márka gondolta úgy, hogy Iggy Poppal el lehet adni a terméket.

Az Unagi rollere 900 dollár, azaz majdnem 300 ezer forint. Ezért cserébe strapabíróságot, kiváló akkumulátort és luxus dizájnt ajánlanak. A reklámban az öltönyt meztelen felsőtesttel viselő Iggy Pop hurcolássza ide-oda a rollert, azt mondja, hogy el is lopna egy ilyet, ha tudna.

A reklám legjobb része, mikor olyan szavak tűnnek fel, mint hogy időtálló, kemény és útra kész, ami pont ugyanannyira vonatkozhat Iggy Popra, mint a rollerre. 

A reklámot úgy zárja, hogy akár Uniggynek is hívhatnák, és a fentebb már említett okok miatt teljesen igaza is van. Hogy ezek után ki vesz ilyen elektromos rollert, az jó kérdés, de valamiért simán el tudnám képzelni Popot koncerten ilyennel száguldozni fel-le a színpadon.

Iggy Pop a papagájával, Biggy Poppal, valamint A$AP Rocky és Tyler, the Creatorral bohóckodik a Gucci új kampányában, de nem csak ez furcsa most a divatiparban

 

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

KOMMENT

37,333KedvelőTetszik
2,909KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk