Hirdetés
Hirdetés

Elefánt – Itt a Felleng új dala és klipje

A márciusban debütált Oscar után ismét új dallal jelentkezett a Felleng. Az Elefánt címet kapott friss szerzemény premiere kapcsán a következőket mondta el a zenekar:

„Megvan az az érzés, amikor ülsz egy társaságban… mondjuk egy munkahelyi ebédlőben, és egyszerűen nem tudsz mit hozzászólni azokhoz a témákhoz, amikről épp társalognak? Az ember azt gondolná, hogy gyerekként van csak ilyen a felnőttek között, de rá kellett jöjjünk, hogy bizony, sose növünk fel. Persze nem vagyunk mi antiszociálisak, egyszerűen adott témák nem érdekelnek minket, ez pedig teljesen természetes, de azért amikor ilyen szituáció van, mindig elgondolkodunk, hogy mit is keresünk mi itt? Miért ülünk ott velük? Miért kell nekem ezt hallgatni? Egyszerű a válasz, mert nem megyünk odébb. Egy ilyen helyzetben pötyögtem be annyit csak a telefonomba, hogy “A porcelánboltban nincsen elefántjáték”, mert a porcelánboltban nem az elefánt a fura, hanem hogy miért van ott a játéka, ami miatt odament?

A dal és most a klip is a Grenma Stúdióban készült. Mindig is akartunk egy stúdiós klipet, viszont nem azt a komolykodós fekete-fehér nagyon művészi vonalat, hanem valami Fellengesebbet. Így mindannyiunk kamerázott, Szücsi vágott és ötletelt, Bálint utómunkázott rajta picit, és hát… nekünk mindenképp egy maradandó élmény, fogadjátok szeretettel.”

Hirdetés

További információk a Felleng közösségi felületein! 

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,012KedvelőTetszik
3,065KövetőKövetés
4,580FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók