Eladó a Bárányok hallgatnak című filmből ismert horrorház

Buffalo Bill házát lehet kevesebb mint 300 ezer dollárért, azaz jóval százmillió forint alatt megvásárolni. A ház a pennsylvaniai Perryopolisban található, és négy hálószobájával tökéletes választás családoknak, vagy egyedülálló Bichon Frisé kutyával rendelkező embereknek.

1910-ben épült a ház, és mind a külső, mind a belső jegyeiben megvannak a korabeli jellemzők. Van hozzá úszómedence, pavilon, rózsakert, és három autónak elegendő méretű garázs. A Bárányok Hallgatnak című filmből ismert meglehetősen baljós kiegészítők, mint az emberek fogva tartására alkalmas gödör, nem tartozik a házhoz.

A hirdetésben nem akarják titkolni a ház népszerűségét, sőt arról írnak, hogy egészen ritkán adódik olyan lehetőség, hogy valaki egy Oscar-díjas alkotás egyik színhelyén lakhasson. Igaz, jelen esetben az alkotás egy horrorfilm, de az egyetlen olyan horror, ami Oscart nyert. A hirdető azért érti, hogy nem biztos, hogy sokan szeretnének pont ebben a házban élni boldogan, még ha egyértelmű is, hogy az égvilágon semmi borzalmas nem történt itt, de érdemes lehet befektetési célzattal Airbnb háznak megvenni.

Van videó is arról, hogyan néz ki valójában a rémisztő ház, amit nem most akarnak eladni először a film óta, legutóbb négy évvel ezelőtt próbáltak rajta túladni.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,996KedvelőTetszik
3,060KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés