Hirdetés

Ejtették Bruce Springsteen ellen az ittas vezetés vádját

Ahogyan arról mi is írtunk, ittas vezetésen kapták Bruce Springsteent, ami miatt a Jeep rájött, hogy talán nem vele kellene reklámozni az autókat, annak ellenére, hogy Springsteen nem csatakrészegen vezetett, és nem is okozott balesetet. Az autógyártó viszont azt mondta, hogy fontosnak tartják, hogy kiálljanak az üzenet mellett, miszerint aki iszik, az ne vezessen. Pedig Springsteen reklámja is fontos üzenetet közvetített Amerika egységéről, és ez volt az első reklámmegkeresés, amire az énekes igent mondott.

Hirdetés

Bruce Springsteen ittasan vezetett, ezért a Jeep rájött, hogy nem vele kellene autót reklámozni

A zenészt tavaly novemberben tartóztatták le New Jersey Gateway Nemzeti Rekreációs Park területén. A szövetségi bíróságon benyújtott iratok szerint Springsteen azt mondta egy rendőrnek, hogy 20 perc alatt két felest fogyasztott, de nem volt hajlandó belefújni az  alkoholszondába. A rendőr azt mondta, hogy alkoholszagot érzett, mikor megállította a zenész autóját, és Springsteen üveges tekintete is arra engedett következtetni, hogy alkoholt fogyasztott. Az autóban egy üres tequilásüveget is talált a rendőr.

A helyzetet az komplikálta, hogy bár az alkoholszintje a vizsgálatok alapján a New Jersey-i törvények alapján a megengedett tartományban volt, viszont a park szövetségi terület, és zéró tolerancia van érvényben, mivel alkoholt sem lehet fogyasztani. A bíróság emiatt, vagyis a zárt területen történt alkoholfogyasztás miatt 540 dollár, azaz olyan 160 ezer forint  pénzbírságra büntette, Springsteen pedig jelezte, hogy ezt azonnal ki is fizetné.

A másik két vádban, azaz az ittas és a felelőtlen vezetés vádpontokban nem találta bűnösnek a bíróság, az ítélettel a zenész az ügyvédje közleménye alapján elégedett.

Springsteen egyébként mostanában indított egy új podcastet Barack Obamával, amiben Amerikáról beszélgetnek, de ezen kívül házasságról, apaságról és az amerikai nemzettudatról is. Az első két rész már elérhető a Spotify-on, és egyelőre csak itt, ugyanis exkluzív szerződést kötöttek.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,784KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
740FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk