Hirdetés

Éjszakai graffitizésre is lehet használni a Samsung új telefonját

Fat Cap Sprays egy olyan TikTok sztár, aki Kelet-London utcáin alkot világtó neonos rajzfilmszerű figurákat. Nyilván elég nehéz azt elérni, hogy egy falra fújt rajz neonfényben pompázzon, de azért jó a technológia, mert akár ilyen kérdéseket is meg tud oldani. Azt nem álltjuk, hogy enélkül élvezhetetlen lenne az egész, de mindenképpen szórakoztatóbb, és pluszt ad a műveknek.

Most a négy, hetente jelentkező epizódban a rajongók közelebbről megismerhetik Fat Cap Sprays éjjel készített munkáit. A sorozatnak pedig az az érdekessége, hogy az egészet a Samsung Galaxy S22 Ultra Nightography funkciójával vették fel, aminek az a lényege, hogy egy sötét sikátorban is tud olyan felvételt készíteni, hogy az alkotásból ne egy sötét paca látszódjon, ami előtt egy másik sötét paca beszél arról, hogy ez itt nem egy kutya, hanem egy róka.

Ráadásul eddig a művésznek is meglegősen nehéz volt a vaksötétben vagy kevés fényben alkotni, és dokumentálni a folyamatot, arról nem is beszélve, hogy a graffitik neonfényűvé tudnak válni a telefonon.  Legújabb munkájában egy jellegzetes éjszakai állatot jelenít meg, az utcaművész egy világító rókát fest a falra, és elmondása szerint ennek megörökítése legalább olyan fontos része a művészetének, mint maga az elkészült kép.

A filmek  az utcai művészetek új módszereit, a rajongókkal való kapcsolatteremtést, sőt a fizikai és a digitális művészetek egyedülálló fúzióját is érinti a graffiti és az NFT-k világán keresztül.

A filmek négy héten át, hétfőnként jelennek meg.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,441KedvelőTetszik
2,928KövetőKövetés
1,120FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk