Hirdetés

Egyéves a Lángoló – Kérdőívünkben most elmondhatjátok, hogy mit szeretnétek!

Igen, a Lángoló, mert 2020. szeptember végén, 12 évnyi Blog.hu-s működés után úgy éreztük, kinőttük az ottani kereteket, ideje saját lábra állni, és ideje úgy kibővülnünk, hogy a zene mellett másra is legyen hely az oldalon. A nevünk lerövidült, a Gitárok lett a zenei rovatunk, de bejött mellé Robotok név alatt a technológia, tudomány, Popcorn néven a mozgóképes rovat, és a Betűk alatt pedig minden, amit offline lehet olvasni.

Azt elmondhatjuk, mi jól érezzük magunkat, és rengeteg tervünk van a már egy éve önálló portálként működő Lángolóval. Vagytok viszont ti, olvasók, akiknek szintén biztos vannak gondolataitok az oldalról, úgyhogy most összeállítottunk egy kérdőívet, amiben elmondhatjátok, hogy mit hogyan látnátok nálunk, miből akartok többet, miből kevesebbet, és pár dolgot szeretnénk rólatok is megtudni.

Az alábbi kérdőívben ugyan kérdezünk érzékeny adatot, de a kitöltése teljesen anonim. Viszont, hogy ne csak kérjünk, adunk is valamit azoknak, akik végigmennek az összes kérdésen. Már persze azon túl, hogy megvitatjuk az ötleteket és az ajánlatokat. Van három darab 10 ezer forintos Popshop vásárlási utalványunk, de hogy hogyan lehet hozzájutni, az csak a kérdőív kitöltése után derül ki (az elküldés után vissza, fel kell tekerni).

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló