Hirdetés

Egy szál piros rövidnadrágban és pólóban szaladoztak a hidegben – Koalabell-premier

koalabell_1000.jpg

A Koalabell egész pontosan 2009 március 28-án alakult Érdligeten, azóta is ott próbál a csapat egy tojástartókkal kibélelt, asztalos műhelyből kialakított próbateremben. Ők azt mondják a zenéjükről, hogy dallamos, populáris rock, de sokaktól hallották vissza a brit rock jelzőt is.

A dalszerzés folyamán az olyan dallamok keresését tartjuk a legfontosabbnak, amelyek egy afféle „áhítattal teli légkört” kölcsönöznek az erre fogékony közönség számára. Bár pár utcára lakunk egymástól, mégsem barátokként kezdtünk el zenélni, hanem zenekartársakból lettünk egymás legjobb barátai.

– mondják maguktól.

2011 nyarán megnyerték a Dürer-kert által szervezett gimnazista zenekarok tehetségkutatóját, 2013 novemberében a paksi Amatőr Pop-Rock-Jazz Fesztiválon II. helyezést értek el. 2014 márciusában a balatonboglári Légrádi Antal tehetségkutatón a zenekar I. helyezést ért el, ami által bejutottak a 2014-es Budapesti Music Expóra. 2015-ben a Cseh Tamás Program által előzenekarként járták az országot. A következő élő megjelenésük pedig a 2016-os ÉTERen, Egerben lesz, már amennyiben sikerrel vesszik az első akadályt, a netes előválogatót.

Jelenlegi terveik között szerepel az első EP kiadása nyáron. Az itt bemutatkozó dal, a Heaven’s Everywhere is ezen az EP-n lesz rajta, és ehhez most a klip is készült.

A klip finoman szólva is alacsony költségvetésű produkció, a pénzhiányt kreativitással próbáltuk ellensúlyozni. Ha jól tudjuk, a Klipszemlén „low budget” kategóriát is indítanak, amire biztosan nevezünk majd. A klipforgatást március elején csináltuk, amikor még nagyon nem volt rövidnadrágos idő. Ennek ellenére nem álltunk el az ötlettől, hogy egy szál piros rövidnadrágban és pólóban forgassuk le az anyagot, de legalább a zokni szára hosszú volt.

Itt a klip:

A posztot a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló