Hirdetés

Egy háztetőn született meg a magyar rockzene – Új zenei sorozat az RTL II-n

Hadas Illes.jpg

A fenti kijelentést az Illés zenekar tagjai mondták Hadas Kriszta szeptember 13-án induló új, hetente jelentkező zenei sorozatában, a Nagyszámban. Van lentebb videó is róla ízelítőnek.

A Nagyszámban, az egyes adások más-más tematikát követnek majd. Kriszta a leghíresebb magyar slágereken keresztül mutatja be az elmúlt ötven évünket és persze a jelent, valamint az országot, amiben élünk. A bulizós, szerelmes, közéleti, lassúzós, mulatós, a fesztiválozós és gyerekdalok, a legnagyobb zenei divatdiktátorok, lázadók, korszakalkotó, örökzöld és a legmenőbb új slágerek segítségével járja körbe a stílusokat, ízléstrendeket. Kriszta rekordidő alatt, mindössze 14 nap alatt rögzített 63 interjút. Szinte az összes híres zenész, előadó a kamerája elé ült. Interjúk és számos dalrészlet jellemzi majd a műsort.

– a fentieket a sajtóanyagból idéztük.

Az első adás címe Divatdiktátorok lesz. Hadas szándéka szerint itt olyan előadók jelennek meg, akik valamilyen új stílust, műfajt honosítottak meg Magyarországon. Többek között az Illés együttes, Geszti Péter, Nagy Feró, Szűcs Judit, Kozsó, Ganxsta Zolee, a Hungária együttes és Ákos is megszólalnak majd az első részben.

(Nem titkoljuk el, hogy Hadas Kriszta minket is megkérdezett erről-arról, szóval lehet felbukkanunk majd a műsorban.)

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló