Hirdetés

Egy rakás zenész szállt be az üdítőbizniszbe

A Poppi nevű prebiotikus üdítőgyár 13,5 milliós befektetést kapott, javarészt olyan nevektől, akiket a Lángoló olvasói is ismerhetnek a zenei életből. A befektetők között van Kygo, Halsey, Kevin Love, Ellie Goulding, Olivia Munn, Nicole Scherzinger és a Chainsmokers is.

A vállalkozást Stephen és Allison Ellsworth alapította, korábban mindketten az olajiparban dolgoztak. Allisonnak az alapítás előtt két évvel lettek gyomorpanaszai, orvosról orvosra járt, de nem tudták, mi lehet a gond. Autodidakta módon nézett utána a prebiotikumoknak, probiotikumoknak, és elkezdett velük kísérletezgetni. Nemcsak azt tudta meg, hogy az immunrendszer megfelelő működése nagyban függ a bélflóra egészségétől, de a saját panaszai is elmúltak. Ehhez minden nap almaborecetet ivott, aminek elég borzasztó volt az íze, így elkezdte gyümölcsökkel vegyíteni. Egy termelői piacon kezdte árulni a termékeket, aminek akkora sikere lett, hogy bekerült a Whole Foods láncba is, és hamarosan a házaspár otthagyta a munkahelyét, és megalapította a céget, amibe most befektetőként szálltak be a zenészek.

Az általuk forgalmazott szénsavas üdítők nem tartalmaznak cukrot, helyette viszont kilenc ízben kaphatóak, és tele vannak prebiotikumokkal. A visszajelzések eddig nagyon jók, és mind az alapítók, mind a zenészek olyan üzletet látnak benne, amivel nemcsak jól lehet keresni, de az emberekre is jó hatással van.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,011KedvelőTetszik
3,068KövetőKövetés
4,580FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk