Hirdetés

Egy apa hasba lőtte a fiát, mert túl hosszan gitározott

Kórház és letartóztatás lett a vége annak a családon belüli erőszaknak, ami Fred Hensley Sr. (79) és Fred Hensley Jr. (50) között történt október 24-én az Ohio állambeli Blue Ash-ben.

Történt ugyanis, hogy Fred Hensley Jr. annyira belefeledkezett a gitározásba, hogy nem vette észre, hogy apja, Fred Hensley Sr. már nagyon unja a dolgot. Annyira, hogy elővette a .380-as pisztolyát, majd ráfogta Fred Hensley Jr. gitárjára, hogy fejezze be, mert szétlövi a hangszert. A több mint egy órája gitározó Fred Hensley Jr. ennek a felszólításnak nem tett eleget, ezért Fred Hensley Sr. lőtt. Csakhogy nem a gitárt találta el, hanem Fred Hensley Jr. hasát. Illetve eltalálta a gitárt is, csak az nem foga fel a golyót.

A lövöldözésre valaki hívta is gyorsan a rendőröket, de mire azok kiértek, Fred Hensley Jr. már nekiugrott az apjának, hogy jól megveri. Ezután Fred Hensley Sr. a fogdába került, ahonnan 60 ezer dollár óvadék ellenében szabadulhat, Fred Hensley Jr. pedig a kórházba, ahol váltig állítja, egyáltalán nem emlékszik arra, hogy megtámadta volna az apját, és egyelőre vádat sem emeltek ellene.

Fred Hensley Jr.-t egyébként a bordaívén találta el a golyó, és ugyan nem említik, hogy milyen az állapota, a sorok között olvasva úgy tűnik, hogy nem súlyos. Fred Hensley Sr.-t pedig hivatalosan családon belüli erőszakkal vádolják, bár ő állítja, hogy csak a gitárt célozta, és csak baleset történt.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,010FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk