Hirdetés
Hirdetés

Egerben is lesz popfesztivál. Most hétvégén

feszteger.jpg

Nehogy már pont Eger maradjon ki a fesztiválok sorából! Volt amúgy régebben egy rockfesztivál a Szépasszonyok völgyében, de az már nincs. Lesz helyette Feszt!Eger, a Bolyki völgyben, ami kicsit nehezebben elérhető, mint az előbbi, de cserébe ez is nagyon klasszul néz ki. Ráadásul ez az első klasszikus értelembe vett fesztivál a városban, több nappal, sok, jelentős hazai zenekarral. Olyanok lépnek fel a rendezvényen, mint olyan nevekkel, mint a Kiscsillag, a Csík Zenekar, a Hooligans, a Vad Fruttik, a The Carbonfools, a Magashegyi Underground, az Akkezdet Phiai vagy az Intimtorna Illegál.

Szabó Attila, a Csík zenekar hegedűse ráadásul egri. Ő mondja: „Mindig is szerettem a nagyformátumú rendezvényeket. Bennük van valami semmilyen mással össze nem hasonlítható, hallatlanul izgalmas, pezsdítő közösségi élmény lehetősége. Amikor a 2000-es évek elején elkezdtem járni a Kispál és a Borz-koncertek közreműködő zenészeként a magyar fesztiválokat, rögtön feltűnt, hogy keresztül-kasul bejárjuk az országot, sőt még az országhatárokon kívülre is eljutottunk, de Eger valahogy kimaradt ebből. Később a Csík zenekar is nagyon népszerű lett, velük is megjártuk a teljes magyar fesztivál-felhozatalt, de Egerben olyan igazi sátoros-ottalvós fesztivál még mindig nem volt” 

Hát most lesz. Május 16 és 18 között. A fentebbi zenekarok mellett az egri zenekaroknak is lehetőségük lesz a bemutatkozásra. Vasárnapra elsősorban családi programokkal, valamint kertmozival is készülnek a szervezők.

A helyszínről pedig itt egy videó:

Advertisement
39,010KedvelőTetszik
3,066KövetőKövetés
4,620FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló