Hirdetés

E-sportokhoz fejlesztett sportórát a Garmin

Bár sokak szerint a számítógépezés nem sport, most mégis sportórát fejlesztett hozzá a Garmin. Az a Garmin, akik eddig a klasszikus sportokhoz készítettek megbízható okosórákat, hogy futást, túrázást, biciklizést vagy bármilyen edzést nyomon lehessen követni. És most itt a legújabb órája, amit kifejezetten gamereknek szán.

Felmerülhet a kérdés, hogy mégis minek?

Azért, hogy a Twitchen vagy a Youtube-on vagy bármilyen felületen ne csak azt streamelhesse valaki, ahogy játszik, hanem azzal együtt az olyan életfunkcióikat is a néző elé tárhassa, mint mondjuk a pulzusa vagy a stressz-szintje. Nem csak a nézőknek, de a játékosoknak is fontos információt jelenthet, hogy éppen milyen a fizikai állapotuk. A Garmin egy kutatás eredményét is közölte hozzá, ami szerint az e-sport játékosok gyakran küzdenek a kiégéssel, keveset alszanak, miközben egy-egy játszma alatt akár 180 felé mehet a pulzusszáma.

Az Instinct óra e-sport változata 300 dollárba, azaz majdnem 100 ezer forintba kerül. A stressz-szintet, pulzust vagy az alvásminőséget egyébként jó néhány sokkal olcsóbb óra is méri, igaz azt nem lehet élőben megosztani a nézőkkel, de talán nem is annyira jó ötlet az egészségügyi adatokat vadidegenek elé tárni.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

KOMMENT

37,326KedvelőTetszik
2,908KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk