Hirdetés

DUB FX első magyarországi szabadtéri klubkoncertje szeptember 9-én, szombaton a Barba Negra Trackben!

dubfxlive.jpg

Dub FX egy világszerte fellépő ausztrál utcai előadó, szólókarriere előtt a Twitch nevű zenekarban zenélt és énekelt. Jellegzetessége a gazdag hangzású utcai élő zene, melyet egymaga hoz létre élő loop (live looping), loop station, effekt pedál és az énekhangja segítségével. Zeneszámai bonyolult hip-hop, reggae és drum and bass ritmusokra épülnek.

Dub FX-et fellépéseire elkíséri menyasszonya Flower Fairy is, akivel Manchester-ben találkoztak először. Flower Fairy énekelt és közreműködött Dub FX első stúdiólemezén, az Everythinks A Ripple című albumon. A lemez két dalában zenél az utcai szaxofonista Mr. Woodnote, aki hasonló looping technikákat használ, mint Dub FX, csak szaxofon segítségével.

2010-ben Dub FX a melbourne-i producerrel, Sirius-szal készítette el a második albumát Dub FX and Sirius – A crossworlds címmel. Ezen az albumon nem használ beatboxot. Szövegei a világban történő eseményekről és a jelenkori szorongásokról szólnak, és egyidejűleg az egyén forradalmára buzdít a determináció és társadalmi kötelezettségek ellen. Hangsúlyozza a fontos szociális kérdéseket, a “Society’s Gates” tágan értelmezve Szókratész görög filozófus életéről szól.

Szeptember 9-én pedig, első szabadtéri klubturnéja alkalmából Budapestre érkezik a Barba Negra Trackbe, ahol magával hozza a rég óta kedvelt slágereit és újdonságait. Leghallgatottabb slágere 5 évvel ezelőtt jelent meg „Made” címmel. Igen kedvelt legújabb dala, mely a közönség nagy kedvence „Fake paradise” címmel jelent meg, melynek egy erős társadalmi kritikát megfogalmazó mondanivalója van.

Facebook esemény

Jegyvásárlás

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
874FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló