Hirdetés

Drogok okozhatták a Foo Fighters dobosának halálát

Az előzetes toxikológiai vizsgálatok alapján drogok, illetve gyógyszerek is okozhatták Taylor Hawkins halálát Bogotában, adta ki a kolumbiai ügyészség, de a halál pontos okának kiderítésére vizsgálatot indított a kolumbiai Országos Igazságügyi Orvostani Intézet. A vizeletből vett minták alapján a Foo Fighters dobosának szervezetében tízféle anyagot találtak, köztük marihuánát, antidepresszánsokat, benzodiazepinek és opioidokat, de hogy pontosan mibe halt meg a zenész, azt még nem tudni.

A kolumbiai oldalakon megjelent információk alapján a mentőket egy mellkasi fájdalomra panaszkodó emberhez hívták ki a Four Seasons Casa Medina hotelbe, de mire odaértek, már csak a halál beálltát tudták megállapítani, az újraélesztés nem sikerült.

Taylor Hawkinsnak egyébként jelen volt a drog a múltjában, olyannyira, hogy 2001-ben túladagolta magát, és két hétig kómában feküdt. 2021-ben azt nyilatkozta, hogy hitt abban a mítoszban, hogy “élj keményen és gyorsan, halj meg fiatalon”, és azt is kijelentette, hogy nem fog prédikálni a drogok ellen, mert imádta csinálni, de ő egy időre kikerült az irányítás alól, és ez majdnem elvitte.

Hawkins pénteken hunyt el Bogotában, órákkal azelőtt, hogy a Foo Fighters a színpadra állt volna a kolumbiai fővárosban. A közkedvelt zenész halála rendkívüli módon megrázta a zenészvilágot.

Meghalt Taylor Hawkins, a Foo Fighters dobosa

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk