Hirdetés

Droglabort üzemeltetett az Obituary alapítója

allen_west_obituary_mug_shot.jpgEgész furcsa körülmények között került még márciusban egy floridai börtönbe az az Allen West, aki leginkább arról ismert, hogy gitárosként alapítótagja volt az Obituary zenekarnak, ami a floridai death metal színtér egyik alapvető zenekarának számít. West saját maga hívta ki a rendőröket azzal az indokkal, hogy betörők vannak a házában, a rendőrök viszont először furcsa szagra lettek figyelmesek, majd megtalálták azokat a palackokat, amik segítségével a gitáros speedet gyártott. A zenész először a betörőkre akarta fogni a palackokat, de később elismerte, hogy ő üzemeltette a methlabort, illetve ő maga is drogfüggő lett. West nem először került börtönbe, még 2007-ben azért csukták le, mert már ötször elkapták ittas vezetésért. A gitáros öt lemezt adott ki az Obituaryval, de alapítótagja volt a Chris Barnes volt Cannibal Corpse-énekes vezette Six Feet Undernek is,sőt, West a flordiai death metal színtér egyik legelső zenekarának, a Massacre-nek az elindításában is részt vett 1984-ben, de úgy látszik a legenda státusz eddig nem igazán segített az életén. Alább mutatunk pár szerzeményt, aminek összerakásában tevékenyen részt vett.

Kommentek

Két perc a David Bowie életéről szóló filmből

A filmben Johnny Flynn játssza Bowie-t, és egy darab Bowie-dal sem hangzik el benne.
35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
694FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Audiópartnerünk

Friss Lángoló

Fehér babák – Premieren a Folkfonics Cseh Tamás-feldolgozása

Cseh Tamás és Bereményi Géza dalszerző páros nagyjából hasonló korban alkotta meg a Fehér babákat, mint amilyen idősek a Folkfonics zenekar alapítótagjai voltak a...

A zenehallgatás rosszat tesz a természetnek

A vinyl lemez sem környezetkímélő, de a streaming évről-évre jobban megterheli a Földet.

Két perc a David Bowie életéről szóló filmből

A filmben Johnny Flynn játssza Bowie-t, és egy darab Bowie-dal sem hangzik el benne.

Koncertlemezt ad ki az Arctic Monkeys, karitatív célból

Minden bevétel a War Child UK-nek megy.

Ingyenes Spotify online workshop a Spotify embereivel

Hogyan működik a Spotify algoritmusa? Hogyan tud egy dal bekerülni egy Spotify playlistbe? Mire jó a Spotify For Artists fiók?