Hirdetés

Jamie Winchesterék reakciója a Lángolókra

Levelet kaptunk Jamie Winchesteréktől a múlt héten róluk írt soraink miatt. Most nyilván mindenki, aki akkor minket ütött kommentben, valami olyasmit gondol, hogy: höhö, a köcsög Lángoló Blikkárok a zenekartól is jól megkapta a magáét, ám sajnos el kell szomorítsuk őket, nem így történt. Egész máshogy, aminek köszönhetően természetesen ti jártok jól. Például a tovább után kaptok néhány egész új videót.

Azt hiszem a teljes Lángoló stáb nevében mondhatom, hogy eddigi pályafutásunk során a legtöbben találkoztunk már a különböző negatív véleményeink miatt (vérmérséklettől függően) e-mailben, rosszabb esetben telefonon vagy személyesen háborgó, anyázó, fenyegetőző menedzsment, zenész, és (mind közül a legrosszabb) fan club típusával. Nagyon hasznos és szórakoztató az ilyen, hiszen ez a legjobb módja annak, hogy bebizonyosodjon, az adott zenész és barátai amellett, hogy pocsék dolgokat csinálnak, még emberileg is a kiröhögésre méltó marha kategóriájába tartoznak. Meg volt rá az esély, hogy Jamie Winchesterékkel is így járunk, ám amint felbontottuk a tőlük pár napja kapott levelet, rögtön beigazolódott, hogy ők nem az említett tábort erősítik.

Levélből idézni általában nem valami frankó dolog, így ezt hosszabban mi sem tesszük, ám az alábbi két mondatot mégis muszáj megosztanunk veletek a zenekar menedzserétől kapott e-mailből, úgy gondoljuk ezt Jamie és zenésztársai sem bánják majd.

"Köszi, hogy emlegettétek a múlt héten a Jamie Winchester & Hrutka Róbert zenekart a múltheti MR2-s postotokban. Aki szeret minket, örült, hogy hallott felőlünk, tőletek; aki nem szeret, az örült a véleményeteknek."

És ezzel le is zárták a témát, anyázás helyett inkább ajánlottak nekünk pár bootleg videót Jamie Winchester új szólózenekarának egyik első koncertjéről, amit a poszt végén meg is mutatunk. Azt hiszem ezen érdemes elgondolkoznia mindazoknak, akik a zenekar védelmére kelve hevesen ütöttek minket a múltkor.

Persze most még mindig kommentelheti bárki, hogy na persze, a hátunk mögött meg biztos jól elküldött minket Jamie és bandája az anyánkba, a levél pedig csak a jó pr-munka bizonyítéka, ami akár még igaz is lehet, ám mivel negatív véleményre a hazai zenészek köréből olyan ritka az ilyen reakció, mint Zsédenyi Adrienn-rajongó Anal Cunt-koncerten, mi a biztonság kedvéért azért felvettük a srácokat a jó arcok listájára.

A zenéjük egyelőre továbbra sem tetszik, ám ennek ellenére, mivel ott vannak a fentebb említett listán, most megmutatjuk a tőlük kapott videókat. Elmondásuk szerint ezek az új zenekar első, Gödörben adott koncertjén készültek és rajongók készítették őket.

Jamie Winchester – Utilize

Jamie Winchester – Snowy

Jamie Winchester – 5/4

Jamie Winchester – Groovy

Jamie Winchester – Wery Well

Kommentek

Két perc a David Bowie életéről szóló filmből

A filmben Johnny Flynn játssza Bowie-t, és egy darab Bowie-dal sem hangzik el benne.
35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
695FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Audiópartnerünk

Friss Lángoló

A Deftones újragondolta a White Pony-t – Jön a Black Stallion

Olyanok remixelték a dalokat, mint DJ Shadow, Robert Smith vagy Mike Shinoda.

Csak a lényeg maradhat – 20 éves a U2 All That You Can’t Leave Behind című lemeze

Az All That You Can’t Leave Behind mindenképpen egy fontos U2-lemez és egyike a legjobbjaiknak.

“A depresszió nem divat, hanem betegség” – Premieren az ICENAP új videója

A Dispirit a legelső dal volt, melyen a zenekar dolgozni kezdett a tavalyi megalakulás után.

Színtiszta művészet – Meghallgattuk az új Enslaved-lemezt

Minden Enslaved lemez a legnemesebb értelemben vett művészetről szól, ez is.

Rögtön két játékban indul a magyar e-sport csapat

Ilyenre még világszinten sem volt példa.