Hirdetés
Hirdetés

Dr. Dre tényleg újraélesztette a Detox projektjét?

Először is ugye azt kell elmondani, hogy Dr. Dre hazatért a kórházból, ahol agyi aneurizmával kezelték. Valamiért Ice-T vállalta magára azt a feladatot, hogy folyamatosan tájékoztassa a nagyvilágot a legendás hiphop-producer állapotáról, így a hazatérést is tőle tudta meg mindenki. Az a hír viszont már nem tőle jött, hogy Dr. Dre a stúdióban van a Detox lemezzel, hanem Dem Jointz producertől:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dem Jointz (@demjointz) által megosztott bejegyzés

Hirdetés

Hogy ez a kép mikor készült, nem tudni, de tisztára olyan, mintha Dre máris a stúdióban lenne, hogy folytassa a munkát valamin, amihez Jointz csak azt a hashtaget tette, hogy #detox21.

Mivel hivatalos helyről nincs semmilyen megerősítés, így csak találgatni lehet, hogy Dr. Dre mégsem kukázta a 2000-es évek elejétől ígérgetett, utolsóként beharangozott szólóalbumát. Bonyolítja a dolgot, hogy 2015-ben meglepően gyorsan összerakott egy szólólemezt, amit sokan a Detoxra készült számok gyűjteményének is tartanak, és amit szintén az utolsóként emlegettek akkor, az aktualitását pedig az N.W.A.-ről szóló film adta.

És az sem könnyít a helyzeten, hogy Dr. Dre szinte soha nem ad interjút, nem kürtöli szét a terveit, csak a haverjaitól lehet ezt-azt megtudni olykor-olykor. Ahogy például pár hónapja is ezt történt:

Állítólag készen van egy új Dr. Dre-lemez

Itt is csak egy másik rapper beszélt arról, hogy készen van Dr. Dre új nagylemeze, de Detoxról ő sem beszélt. Szóval simán benne van a pakliban, hogy tényleg lesz új lemez, ahogy az is, hogy nem.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,010KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók