Hirdetés
Hirdetés

DR BRS x Veréb Tomi – Hozzám tartozol (Nika se perimeno)

Ki ne ismerné a Nika se perimeno-t, Delhusa Gjon híres slágerét? A dalt ezúttal a dj-producer, DR BRS fedezte fel újra, aki olyan feldolgozásokat tudhat maga mögött, mint a Hol van az a lány, vagy az Évszakok. DR BRS Veréb Tomival álmodta meg a feldolgozást, majd repülőre szálltak, hogy Cipruson, egy igazán autentikus helyszínen forgassanak klipet. A páros bízik benne, hogy a Hozzám tartozol (Nika se perimeno) a nyár egyik legfelkapottabb feldolgozása lesz hazánkban, melyre minden esély megvan, hiszen a TikTok-felhasználók körében már a megjelenés előtt is óriási népszerűségnek örvend az újdonság.

A Nika se perimeno mindig is a kedvenc, retro dalaim közé tartozott. Szeretem a felvétel szövegét, számomra egy valódi szerelmi sztorit mesél el, mely velem is megtörtént egyszer Olaszországban. Egy kéthetes családi nyaralás közben elrabolta a szívem egy olasz lány, akivel csak közepesen értettük meg egymást, hiszen csak angolul tudtunk kommunikálni. De ez nem jelentett akadályt.

– meséli a színházi körökben jól ismert, sokoldalú énekes, Veréb Tomi.

DR BRS Zalatnay Cinivel közös Várlak még című újragondolása korábban óriási siker volt, érdekes egybecsengés, hogy a Nika, se perimeno görögül annyit tesz: Nika, várlak téged.

A türelem kulcsfontosságú. Vártam Tomira, mert nem volt benne biztos, hogy neki való ez a dal. Ez nem az első eset, hiszen annak idején a Király Viktorral közös „Tűzvarázsló” feldolgozásnál is így történt, de végül sikerült meggyőznöm Viktort arról, hogy tuti sláger lesz a kollabunk. A várakozás pedig kicsit olyan, mint a vonzás törvénye. Ha elég türelmes vagy, bevonzod a pozitív dolgokat.

– tette hozzá DR BRS. Ez a törvényszerűség pedig a klipforgatáskor is jelen volt, amiről Veréb Tomi mesélt bővebben.

Két napig tartott maga a forgatás, de kezdtük Atkával feladni, mert hiányzott az a plusz, ami mondhatni elviszi a show-t. Majd Aphrodité szikláinál találkoztunk két lánnyal, épp táncos TikTok-videókat készítettek. Feltűnt nekünk, hogy milyen profin táncolnak. Az az eszement ötletünk támadt, hogy leszólítjuk őket, nincs-e kedvük szerepelni a videóklipünkben. Az ő improvizációjuk és a mi őrültségünk teljesen új magasságokba emelte a forgatást. Jelenleg is tartjuk a kapcsolatot, Lengyelországban alig várják a lányok, hogy viszont láthassák magukat a klipben.

A Hozzám tartozol (Nika se premieno)-nak eddig nagyon pozitív a fogadtatása, amelyet DR BRS a saját fellépésein is tesztelt már élőben közönség előtt, és a TikTokkerek körében is virális tartalom lett az elmúlt héten. A két előadó pedig a YouTube-premiert megelőzően Instagramon közös live-beszélgetést indított, ahol a felhasználók feltehették további kérdéseiket a projektről és az előadókról.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,016KedvelőTetszik
3,065KövetőKövetés
4,570FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk