Hirdetés

Donald Trump elnöki kegyelmet adott Lil Wayne-nek és több más rappernek

Donald Trump a Fehér Házban töltött utolsó óráit arra használta több 143 elítélt vagy elítélés előtt álló amerikai polgárnak kegyelmet adott. Minket természetesen a popkultúrában számító emberek érdekelnek, köztök pedig a leghíresebb Lil Wayne, akinek pár hét múlva kezdődött volna a tárgyalása, de már nem fog. Wayne-t lőfegyverrel való visszaélés miatt ítélték volna el, miután bűnösnek vallotta magát, és akár tíz évet is kaphatott volna azért, mert magángépére aranyozott pisztolyával szállt fel még 2019-ben. Wayne egyébként nagy haverja volt Donald Trumpnak, ahogy ezt a nyitóképünk is bizonyítja, és a rapper többször is kiállt a volt elnök mellett.

Szintén kegyelmet kapott a büntetését már rács mögött töltő Kodak Black rapper is, akit szintúgy lőfegyverrel való visszaélés miatt ítéltek el. Illetve kegyelmet kapott Michael ‘Harry-O’ Harris, a Death Row lemezkiadó társalapítója is, aki 32 éve van börtönben gyilkossági kísérlet és kokainterjesztés miatt. Harry-O szabadulásáért állítólag az első lemezét a Death Row-nál kiadó Snoop Dogg harcolt nagyon a háttérben, úgy tűnik sikerrel.

Nem kapott viszont kegyelmet, pedig nagyon számított rá, Joe Exotic, a Tiger King dokumentumsorozat hírhedt sztárja. Ő annyira biztos volt az elnöki kegyelemben, hogy már egy limuzint állított a börtönhöz, hogy minél menőbben hagyhassa el az épületet és indulhasson azonnal a szabadulóbulija.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,020FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk