Hirdetés
Hirdetés

Dolly Parton áldását adja Beyoncé country-albumára

Beyoncé első fekete női előadóként került a Billboard Hot Country Songs és a Hot R&B/Hip-Hop Songs listák élére a Texas Hold ‘Em című dalával. A dal rádióba való bekerülésének bonyodalmairól korábban itt írtunk, azóta pedig megérkezett Dolly Parton támogatása és pár kritika is Beyoncé nyolcadik stúdiólemeze kapcsán.

Hirdetés

Dolly Parton a Facebook oldalán olvasható posztban ismerte el Beyoncé countryzenébe való betörését, és kiemelte, hogy nagyon izgatott az új hangzás miatt. A dal a hónap elején a 2024 Super Bowl alatt debütált, egy időben a 16 Carriages című dallal és a bejelentéssel, miszerint érkezik a Renaissance Act II címet viselő nyolcadik stúdióalbum, várhatóan március 29-én, country stílusban.

Erre pedig maga Dolly Parton, a country királynője adta nyilvánosan áldását:

„Nagy rajongója vagyok Beyoncénak, és nagyon izgatott vagyok, hogy csinált egy countryalbumot. Szóval gratulálok a Billboard Hot Country elsőségéhez. Alig várom, hogy halljam a teljes albumot!”

Fotó: Dolly Parton Facebook

Ezzel szemben Beyoncé új, country-hangulatú irányvonaláról Azealia Banks rapper például azt mondta az Insta-sztorijában a Music News szerint, hogy szerinte az énekesnő nevetségessé teszi magát.

Beyoncé édesanyja, Tina nemrégiben a hivatalos Instagram-fiókján védte meg lányát a kritikusokkal szemben, akik megkérdőjelezik a countryzenében való helyét. Megosztott egy country stílusú fotókból álló összeállítást az énekesnőről, amiben azt írta:

„Mindig is ünnepeltük a cowboy kultúrát lévén, hogy Texasban nőttünk fel. Azt is mindig tudtuk, hogy ez nem csak a fehér kultúrához tartozik. Texasban hatalmas fekete cowboy-kultúra van. Mit gondoltok, miért integrálták a gyerekeim a kezdetektől fogva a kinézetükbe és a művészetükbe?”

 

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,937KedvelőTetszik
3,062KövetőKövetés
3,680FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók