Hirdetés

Mondd el, melyik zenét vártad idén a legjobban, vagy dolgozd fel a Telenor karácsonyi dalát, és nyerhetsz egy csomó mindent!

Elindult a Lángoló és a Telenor közös játéka, aminek keretében elküldheted, hogy melyik zenét vártad idén a legjobban, de ha ennél kreatívabbanak érzed magad, akkor elmondhatod, hogy szerinted milyen a tökéletes karácsonyi videó. Olyan, amin könnyezel a meghatódottságtól vagy a nevetéstől? Vagy csak tárgyilagosan közli, hogy itt a karácsony? Személyes vagy éppen rejtett utalásokkal van tele, amiket csak néhányan értenek? Itt az idő, hogy kiéld a kreativitásod, és megmutasd a világnak, hogy szerinted milyen a tökéletes karácsonyi videóklip vagy elmondd, hogy melyik zenét vártad idén a legjobban.

A Telenor mellesleg már elkészítette a saját változatát egy reklámfilm formájában, mi pedig kíváncsian várjuk a te verziódat.

Telenor X Langolo jatek

Mivel pályázhatsz? Vagy

  • egy képpel, amiben megtudjuk tőled, melyik zenét vártad idén a legjobban, vagy

a Telenor karácsonyi filmjében hallható vers, illetve az abból készült dal feldolgozásával ilyen módon:

  • használhatod az eredeti dalt, elénekelheted, eljátszhatod, vagy készíthetsz belőle saját változatot, remixet, mashupot vagy csak szavalhatod is a verset egy videóban.
  • összerakhatsz egy videóklipet vagy bármilyen vizuális alkotást a vers alapján.
  • nem baj, ha nem profi videót küldesz. Mi a kreativitást fogjuk értékelni.
  • mindegy, hogy énekelsz, zenélsz, táncolsz, pogózol, főzöl, hógolyózol vagy cuki kiskutyával szaladgálsz a videóban, sőt, annak is örülünk, ha animációt készítesz rá, egy a lényeg: legyél kreatív, és kerüljük a 18+-os tartalmakat.

Töltsd fel a képedet, feldolgozásodat publikus posztban az Instagramra vagy a Facebookra december 27-ig, használd a #langoloxtelenorkaracsony hashtaget és jelöld meg a Lángolót.

A beérkezett munkák közül zsűrink választja ki a legjobbakat, amiket mi is bemutatunk majd itt a Lángolón.

És hogy más is motiváljon a saját feldolgozásod elkészítésére, eláruljuk, hogy az általunk legjobbnak ítélt képek és videók alkotói nyereményeket is kapnak, így gazdára vár:

  • 1 db Samsung A71 mobiltelefon
  • 5 db féléves HBO Go-előfizetés
  • 5×20.000 Ft értékű Popshop-utalvány
  • 5×10.000 Ft értékű Budapest Park-fogyasztás/

Részletes játékszabályzat.

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,850KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
747FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló