Hirdetés
Hirdetés

Does This Look All Killer No Filler? – Nyerj páros belépőt a SUM 41 budapesti koncertjére!

Ahogy korábban már hírt adtunk róla, október 2-án, vasárnap a Papp László Budapest Sportarénában lép fel a SUM 41, a kétezres évek elejének egyik legsikeresebb – az egyszerűség kedvéért maradjunk most ennél a stílusmegjelölésnél – punk rock csapata. A beszédes című Does This Look All Killer No Filler Tour egy speciális múltidéző körút, melyen a zenekar két meghatározó korai albumára koncentrál majd. Az apropót egy tágabb értelemben vett kettős jubileum szolgáltatja, hiszen az All Killer No Filler huszonegy, míg az azt követő Does This Look Infected? kereken húsz éve jelent meg, és minthogy ezeken található a zenekar legismertebb dalai közül jó néhány, aki szeretné felidézni a kétezres évek első felének hangulatát, nem lőhet mellé a koncerttel, annál is inkább, mert a turnéra a régi cimborákból álló, szintén kanadai Simple Plan kíséri el őket.

Hirdetés

A fentebb említett albumokat hamarosan mi is szóba hozzuk majd egy-egy visszatekintő cikk erejéig, ugyanakkor azoknak, akik szívesen ott lennének a koncerten, szeretnénk lehetőséget adni arra, hogy megosszák velünk élményeiket, emlékeiket a SUM 41 két, máig nagyon népszerű korai albuma, és az akkori idők kapcsán. Ha szeretnétek részt venni a játékban, mindössze annyi a dolgotok, hogy töltsétek ki a következő rövid kérdőívet, és egy kis szerencsével páros belépőt nyerhettek a koncertre!

Nem kötelező, de természetesen nem bánjuk, ha valamilyen formában segítségünkre vagytok a rendezvény promóciójában. Ezt a részét rátok bízzuk: megoszthatjátok a cikk linkjét az idővonalatokon, kommentben ajánlhatjátok a játékot ismerőseiteknek, vagy kedvelhetitek és megoszthatjátok a koncert Facebook-eseményét. A jelentkezési határidő szeptember 25., vasárnap éjfél. Rákövetkező hétfőn sorsolunk, a nyertest e-mailben értesítjük. A játék során beérkezett adatokat a sorsolás után töröljük az adatbázisunkból.

További információk a koncert Facebook-eseményén, illetve a Live Nation weboldalán!

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,981KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók