Hirdetés

DJ Fenriz és az asszonypajti in da house!

tumblr_ndtzb779lq1qgcv9io1_500.jpg

Kétségtelen, hogy a blackmetal bír egy sajátságos misztikummal, mindenki könnybe lábadt szemmel gondol vissza a boldog időkre amikor még szabadon lehetett ezeréves fatemplomokat gyújtogatni vagy véletlenül leszúrni zenész és/vagy embertársainkat. Sosem tudhattuk mi az igazi mögöttes ok (elkötelezettség? megszállottság? részegség? tinédzseri tévelygések?) és ettől volt még izgalmasabb ez az egész a zenén felül.

Ahogy egyre idősebb lett mindenki egyre kevésbé volt oka adni a látszatra, annál fontosabb volt viszont az elhatárolódás. Fenriz, a Darkthrone agya, dalszerzője, minimalista dobosa hosszú évek óta építgeti black metalon kívüli karrierjét, meglepő sikerrel. Bár maga a Darkthrone zenéje már csak nyomokban tartalmaz klasszikus blackmetal elemeket, annál inkább heavy és thrash-t, ráadásul a klasszikus 80-as évekből, a zenekar neve hallatán a zenehallgató fejében még mindig A Black Metal Zenekar képe ugrik be.

Fenriz már a kilencvenes évek végétől nyíltan felvállalja, hogy nemhogy szívesen hallgat mindenféle műfajból zenét, még szereti őket DJ Fenriz néven mixtape formájában közre is adni azokat. Így lehetséges, hogy a kemény techno kedvencei mellett néha elkalandozik a country/bluegrass/whatever felé is. Ráadásul mostanában a feleségét (!) is belevonva.

Hallgassátok szeretettel ti is korunk legnagyobb DJ-jének (David Guetta mellett persze) válogatásait:

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
872FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló